Laurenţiu Reghecampf: Nici astăzi nu am făcut un meci foarte bun, mă aşteptam la mai mult

Antrenorul formaţiei FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, la finalul partidei cu Astra Giurgiu, câştigată cu scorul de 3-0, că nu a fost pe deplin mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, dar a precizat că s-a resimţit oboseala acumulată în meciul cu Dinamo.

1 afișare

Reghecampf consideră că echipa sa trebuia să beneficieze de un al doilea penalty, la intervenţia portarului Plamen Iliev asupra lui Harlem Gnohere, din minutul 41.

"Am tranşat foarte repede jocul. Am marcat repede trei goluri, puteam să îl marcăm şi pe al patrulea. Am avut un penalty clar. Astra a avut câteva şanse să marcheze, Niţă ne-a salvat de câteva ori. S-a văzut oboseala după meciul cu Dinamo, unde noi ne-am dăruit foarte mult. Jucătorii care au intrat astăzi au avut, însă, o reacţie bună şi am reuşit să câştigăm. Când îţi doreşti să câştigi un campionat, trebuie să îţi alegi jucători care să facă faţă acestor meciuri. Nici astăzi nu am făcut un meci foarte bun, mă aşteptam la mai mult. V-am spus că va fi un meci foarte dificil pentru noi, important este că l-am câştigat.

Este foarte important că ne-am câştigat punctele puse în joc. Că suntem pe primul loc se datorează faptului că Viitorul a pierdut azi un meci în minutul 92. Eu m-aş bucura să fim pe primul loc la finalul campionatului, trebuie să avem răbdare", a declarat Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani l-a lăudat pe Denis Alibec, care a marcat primele două goluri şi a pasat decisiv la cel de-al treilea, dar a părăsit terenul accidentat.

"Ştiam foarte bine de ce îl cumpărăm, de aceea am dat o sumă foarte mare pe el, ca să poată să facă diferenţa. Trebuie să aşteptăm, a simţit o arsură în zona inghinală şi vom vedea mâine. La Ovidiu Popescu nu cred că o să fie dificil, e vorba de o mică entorsă", a adăugat Reghecampf.

La finalul partidei, Marius Şumudică a declarat că va face tot ce va ţine de el pentru ca FCSB să nu câştige campionatul. Reghecampf crede, însă, că Şumudică ar trebui să îşi vadă de propria echipă.

"Marius Şumudică întâi trebuie să îşi ducă echipa lui spre victorie, după să se intereseze ce facem noi. Aşa cum noi vorbim cu respect, cred eu că aşa ar trebui să procedeze şi el. Cred eu că declaraţiile lui nu se ridică la nivelul la care a ajuns. E antrenorul campioanei României şi trebuie să se respecte", a conchis Reghecampf.

Formaţia FCSB a câştigat, joi, pe teren propriu, împotriva campioanei en titre Astra Giurgiu, cu scorul de 3-0, într-un meci disputat în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1 de fotbal. În urma acestui rezultat, FCSB ajunge la 33 de puncte şi o egalează pe FC Viitorul, dar urcă pe primul loc datorită golaverajului mai bun. Astra rămâne pe ultimul loc din play-off, cu 23 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici