Laurenţiu Reghecampf şi Dan Petrescu, propuşi antrenori la Ludogoreţ

Tehnicienii Laurenţiu Reghecampf şi Dan Petrescu au fost propuşi, potrivit presei bulgare, ca soluţii pentru înlocuirea actualului antrenor al echipei bulgare Ludogoreţ, Georgi Dermendjiev.

185 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf şi Dan Petrescu, propuşi antrenori la Ludogoreţ

Laurenţiu Reghecampf şi Dan Petrescu, propuşi antrenori la Ludogoreţ (Imagine: Mediafax Foto)

Patronul clubului, Kiril Domusciev, s-a arătat extrem de nemulţumit de evoluţia echipei sale în primul meci oficial din 2015, pierdut duminică, la Stara Zagora, cu Beroe, scor 1-2, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Bulgariei, şi i-a dat un ultimatum antrenorului.

Potrivit publicaţiei Vseki Den, ratarea calificării în urma returului programat duminica aceasta, la Razgrad, va reprezenta sfârşitul mandatului lui Dermndjiev pe banca tehnică a echipei din care face parte şi Cosmin Moţi.

Reghecampf şi Petrescu, ambii fără contract în acest moment după ce au fost demişi de la echipe din Zona Golfului, se numără printre antrenorii care i-au fost propuşi lui Domusciev pentru înlocuirea lui Dermendjiev.

Sursa citată precizează că omul de afaceri bulgar va trebui să bage adânc mâna în buzunar pentru a-l angaja pe unul dintre cei doi tehnicieni români, dar va primi în schimb un bun specialist.

Campioana Bulgariei a eliminat Steaua în play-off-ul Ligii Campionilor, evoluând în grupele competiţiei în acest sezon. Ludogoreţ ocupă locul doi la jumătatea campionatului, la trei puncte de liderul clasamentului, ŢSKA Sofia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici