Laurenţiu Reghecampf, Steaua: Sunt mulţumit de ce am văzut astăzi, puteam câştiga mai lejer

Antrenorul de la Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, s-a declarat mulţumit, duminică, la finalul meciului câştigat cu Viitorul Constanţa, de evoluţia echipei sale, precum şi de folosirea lui Adrian Popa pe postul de atacant.

381 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf, Steaua: Sunt mulţumit de ce am văzut astăzi, puteam câştiga mai lejer

Laurenţiu Reghecampf, Steaua: Sunt mulţumit de ce am văzut astăzi, puteam câştiga mai lejer

"Ştiam ce se va întâmpla, ştiam că cei de la Viitorul vor încerca să joace fotbal, să îşi creeze ocazii. În ultima perioadă, Viitorul a făcut meciuri bune. Ne-am creat ocazii, puteam marca mai multe goluri şi câştiga mai lejer. Sunt mulţumit de ce am văzut astăzi", a afirmat Reghecampf, la Digi Sport.

Tehnicianul Stelei crede că introducerea lui Adrian Popa în ofensivă a fost o decizie bună: "Ne-am gândit foarte bine, am încercat să mărim viteza de joc. Ştiam că vom întâlni o echipă tânără, capabilă să recupereze mingea. Cred că a fost o decizie destul de bună".

Steaua Bucureşti a câştigat, duminică, meciul de pe teren propriu cu Viitorul Constanţa, scor 2-0, în etapa a 15-a din Liga 1. În urma acestui rezultat, Steaua acumulează 33 de puncte şi se menţine pe primul loc în clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici