Laurenţiu Reghecampf: Sunt foarte bucuros, ne-am impus prin joc

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu Molde FK, că este foarte bucuros pentru acest succes şi consideră că formaţia sa s-a impus prin joc.

389 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Sunt foarte bucuros, ne-am impus prin joc

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Sunt foarte bucuros că am câştigat acest meci, mai ales că am avut parte de foarte multe surprize. Cei de la Molde au venit cu o echipă schimbată, iar pe mulţi dintre jucători nici nu i-am găsit pe site-uri sau măcar ceva detalii despre ei. Dar mulţi sunt componenţi ai naţionalei under-19 a Norvegiei, aşa că sunt jucători de calitate. Ne gândim la următorul meci şi încercăm să câştigăm partidele pe care le mai avem în Liga Europa. Avem emoţii în continuare la calificare. Trebuie neapărat să câştigăm următorul meci şi nu trebuie să le dăm posibilitatea adversarilor să se apropie. Am avut foarte multe ocazii, am ratat şi un penalti şi sper să fie ultimul. Cred că ne-am impus prin joc şi vom încerca pe viitor să concretizăm ocaziile pe care le avem", a spus Reghecampf.

La randul său, căpitanul Stelei, Alex Bourceanu, a declarat, joi seară, că rezultatul de la meciul cu Molde FK, scor 2-0, din grupa E a Ligii Europa, duce formaţia stelistă la o victorie de calificarea în primăvara europeană.

"Suntem la o victorie de calificare, nu e stabilit nimic, rămânem concentraţi. Nu trebuie să ne relaxăm, asta e cel mai important. Cred că tot meciul a fost bun, începutul a fost mai bun prin prisma golurilor. Era fără sens să încercăm să atacăm haotic. Important este să câştigăm meciul, nu să facem lucruri năzdrăvane, măreţe.  Tratăm serios meciul cu Bistriţa, o victorie ne menţine pe primul loc", a declarat Bourceanu la DigiSport..

Fundaşul Vlad Chiricheş consideră că pentru el este important să-şi facă treaba, subliniind că golul marcat, joi, reprezintă o "execuţie fericită". "Am auzit că am marcat golul 350 al Stelei în cupele europene. Am avut sinuzită înainte de meciul cu Pandurii, mai am dureri de cap şi evit să dau cu capul. Sperăm să ne calificăm de pe primul loc din grupă", a spus Chiricheş la DigiSport.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa norvegiană Molde FK, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii Europa şi şi-a consolidat poziţia de lider în grupa E a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici