Laurenţiu Reghecampf: Sunt mulţumit că am pus constant probleme adversarului

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică, după victoria din meciul amical cu Litex Loveci, scor 3-0, că este mulţumit de faptul că elevii săi au pus constant probleme adversarului.

339 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Sunt mulţumit că am pus constant probleme adversarului

Laurenţiu Reghecampf: Sunt mulţumit că am pus constant probleme adversarului (Imagine: Emil Badea / MediafaxFoto)

"Sunt mulţumit şi de rezultat şi de joc, dar cel mai mult de faptul că am pus constant probleme adversarului şi i-am ţinut departe de poartă. Cel mai puternic adversar în seara asta a fost căldura, de aceea am şi schimbat toată echipa la pauza meciului. Suntem pregătiţi de noul sezon. Ne-au ieşit unele lucruri bine, dar mai avem şi altele la care mai trebuie să lucrăm. Dar e normal, la un meci oficial alta este motivarea", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist a afirmat că fiecare jucător din lot are şanse de a juca. "Am un lot puternic. Mă bucur că au intrat bine Năstăsie, Lupu şi Puşcaş. Fiecare jucător are şansa lui de a intra. La antrenamente am fost mulţumit de Stanca şi de aceea a intrat titular azi. Probabil că săptămâna viitoare alta va fi situaţia, dar asta voi decide eu şi cu antrenorul cu portarii. Nu ştiu dacă ce s-a văzut în prima repriză este echipa de start a Stelei, important e ca fiecare jucător să dea totul atunci când intră pe teren. Dacă vreun jucător va fi relaxat la antrenamente, atunci el nu va mai fi în echipa de start a Stelei", a precizat Reghecampf.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, s-a declarat mulţumit de faptul că jucătorii au tratat meciul ca pe unul oficial: "Am văzut unde suntem în momentul de faţă, dar ceea ce m-a mulţumit e că toţii jucătorii au tratat meciul ca pe unul oficial. Au arătat respect faţă de aceşti suporteri care au venit pe o căldură inumană la stadion. Am avut un pariu că vor fi mai mulţi suporteri la acest meci decât la Supercupă, iar fanii noştri au câştigat pariul în seara asta".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia bulgară Litex Loveci, pregătită de fostul internaţional Hristo Stoicikov, într-un meci amical în care şi-a prezentat lotul pentru sezonul 2012-2013.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dumitraş '37, Chipciu '44 şi M. Costea '65.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici