Lazăr: Sperăm pentru moralul echipei ca Rednic să fie aplaudat şi în Giuleşti

Fotbalistul rapidist Costin Lazăr a declarat, duminică seară, după victoria, cu scorul de 2-0, din derbiul cu Dinamo, că speră ca tehnicianul Mircea Rednic să se împace cu suporterii şi să ajungă să fie aplaudat la meciurile de pe teren propriu ale echipei Rapid.

2 afișări

"Sperăm să fie linişte de acum încolo şi Rednic să se împace cu suporterii. Sperăm pentru moralul echipei ca Rednic să fie aplaudat şi în Giuleşti", a spus Lazăr.

Costin Lazăr crede că victoria din derbi va conta pentru Rapid, deoarece are şansa de a se apropia de fruntea clasamentului. "E frumos, normal, mai ales că a fost un derbi. Am ajuns sus, acolo unde ne este locul, dacă vom câştiga şi restanţa cu Ceahlăul această victorie va conta pentru că ne vom apropia de fruntea clasamentului", a afirmat fotbalistul.

Lazăr a precizat că jucătorii rapidişti de bucură de faptul că principalul finanţator George Copos arată că este aproape de galerie şi de echipă. "Ne bucurăm pentru această apropiere, care face bine echipei", a declarat Costin Lazăr.

Jucătorul a menţionat că la meciul cu Dinamo a contat mai mult ambiţia decât banii. "Pentru anul trecut ne-am răzbunat în Supercupă şi acum", a adăugat el.

Marius Măldărăşanu consideră rezultatul din meciul cu Dinamo "o victorie mare". "Am recuperat puţin din terenul pierdut până acum, mai ales în meciul cu Urziceni", a explicat fotbalistul. Măldărăşanu a glumit când a auzit că George Copos a urmărit meciul din mijlocul galeriei: "Şi e teafăr?"

Măldărăşanu crede că echipa este afectată de conflictul dintre suporteri şi Mircea Rednic. "Nu e bine să auzi huiduieli pe propriul teren, dar eu sper să se rezolve pentru că am bătut pe Dinamo cu Rednic antrenor şi este şi meritul lui. Noi am jucat pentru noi, Rednic nu ne-a cerut să jucăm pentru el", a menţionat Măldărăşanu.

De la numirea sa la Rapid, Mircea Rednic a fost contestat de galerie la fiecare meci, el fiind numit de suporteri "mercenar". Rednic a fost apostrofat chiar şi la derbiul cu Dinamo, când galeria giuleşteană a afişat un banner pe fond alb-roşu, pe care era scris mesajul "Mircea, bine ai revenit acasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici