Lazio a trecut cu 1-0 de AS Roma în derby-ul capitalei şi a urcat pe locul 2

  • Lazio a avut nevoie de un gol marcat în repriza a doua de Matteo Zaccagni pentru a smulge o victorie cu 1-0 în faţa concitadinei
  • AS Roma a jucat în 10 oameni din minutul 32 în derby-ul capitalei Italiei, din Serie A
  • Lazio a urcat pe locul doi, Roma coborând pe 5
160 afișări
Imaginea articolului Lazio a trecut cu 1-0 de AS Roma în derby-ul capitalei şi a urcat pe locul 2

Sursa foto: Profimedia

Roger Ibanez, de la Roma, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, în minutul 32, puţin după aceea acordându-se alte două cartonaşe roşii, câte unul pentru staff-ul tehnic al fiecărei echipe, după o dispută pe margine.

Oamenii lui Maurizio Sarri, care au câştigat derby-ul şi în prima parte a sezonului, au marcat în minutul 65, Zaccagni strecurându-se printre apărători şi înscriind un şut pe jos.

Nicolo Casale, de la Lazio, a trimis mingea în propria poartă, două minute mai târziu, dar golul a fost anulat în urma unei revizuiri VAR.

Roma a încercat egalarea, dar, deşi a avut posesia, nu a reuşit ultima pasă, iar meciul s-a încheiat cu cartonaşul roşu pentru Bryan Cristante de la Roma şi Adam Marusic de la Lazio, după fluierul final, în urma unei scurte încăierări.

Lazio este pe locul doi cu 52 de puncte, în spatele liderului detaşat Napoli, iar Roma este pe locul cinci cu 47 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici