Lazio anunţă oficial demiterea lui Petkovici şi numirea lui Reja

Gruparea Lazio a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că înţelegerea cu antrenorul Vladimir Petkovici a fost reziliată "la încheierea unei proceduri disciplinare", după ce tehnicianul bosniac şi secunzii Antonio Manicone şi Paolo Rongoni au cerut explicaţii din partea clubului roman.

105 afișări
Imaginea articolului Lazio anunţă oficial demiterea lui Petkovici şi numirea lui Reja

Lazio anunţă oficial demiterea lui Petkovici şi numirea lui Reja (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

De asemenea, Lazio a anunţat că noul antrenor va fi Edoardo Reja, care va fi ajutat de Alberto Bollini şi Adriano Bianchini.

Vineri seară, Lazio Roma şi antrenorul Vladimir Petkovici nu ajunseseră la un acord în privinţa rezilierii contractului tehnicianului, după o întâlnire de trei ore între cele două părţi.

AFP a notat, vineri, că antrenorii Vladimir Petkovici şi Edy Reja vor să stea pe bancă la meciul pe care Lazio Roma îl va susţine în compania formaţiei Internazionale Milano, în etapa a XVIII-a a campionatului Italiei.

Petkovici a contestat renunţarea la serviciile sale de către conducerea clubului, iar Reja antrena echipa de luni, chiar dacă sosirea sa nu fusese oficializată.

Această situaţie a apărut duminica trecută, atunci când presa italiană a anunţat venirea lui Reja şi a precizat că numirea lui va fi oficializată în câteva ore. Însă, anunţul oficial nu a apărut nici luni, nici marţi, nici în zilele următoare, în ciuda faptului că tehnicianul a condus deja mai multe şedinţe de pregătire.

Prin intermediul avocaţilor, Petkovici a cerut clubului daune de 600.000 de euro. În schimb, Lazio a considerat că Petkovici nu a respectat contractul, deoarece nu a anunţat că va prelua naţionala Elveţiei din luna iulie.

La echipa Lazio Roma evoluează şi românul Ştefan Radu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici