Lazio învinge cu emoţii Fiorentina, după ce au fost conduşi în prima repriză

  • Meciul s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Lazio
  • Lazio râmâne la patru puncte în spatele liderului Juventus
  • Ciro Immobile a marcat şi este golgheter detaşat cu 28 de reuşite în Italia
297 afișări
Imaginea articolului Lazio învinge cu emoţii Fiorentina, după ce au fost conduşi în prima repriză

Sursa foto: profimedia

Lazio a primit vizita Fiorentinei pe Stadio Olimpico din Roma în etapa 28 a campionatului Italiei. Frank Ribery a deschis scorul în minutul 25' după o acţiune individuală în careul advers. La pauză, Fiorentina conducea cu 1 la 0 în deplasare.

Repriza secundă a prins Fiorentina pe picior greşit după faultul comis de portarul Dragowski la Felipe Caicedo. Ciro Immobile a executat lovitura de pedeapsă, iar scorul devenea egal în minutul 67' al jocului. Atacantul ajunge astfel la 28 de reuşite şi ocupă prima poziţie în clasamentul marcatorilor din Serie A.

Luis Alberto a închis tabela în minutul 83' după ce a preluat mingea de la centrul terenului, a vrut să paseze în apropierea careului, dar balonul a ricoşat norocos din călcâiul unui adversar ca mai apoi acesta să şuteze plasat pe colţul din dreapta al porţii.
Lazio învinge cu 2 la 1 pe Fiorentina şi rămâne pe 2, la patru puncte în spatele liderului Juventus.  Fiorentina se află în afara locurilor care ar putea să o ducă în Europa, pe 13. Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe şi-au creat ocazii de a marca.


Rezultatele etapei 28 din Serie A

27.06. 20:30 Cagliari 4 - 2 Torino (2 - 0)
27.06. 18:15 Brescia 2 - 2 Genoa (2 - 1)
26.06. 22:45 Juventus 4 - 0 Lecce (0 - 0)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici