Lazio Roma nu îl va ceda pe Ştefan Radu (presă)

Clubul Lazio Roma a decis să nu-l cedeze pe fundaşul Ştefan Radu, deşi presa italiană a scris că românul a cerut conducerii clubului să-l lase să plece la o altă formaţie, informează site-ul lazialita.com.

93 afișări
Imaginea articolului Lazio Roma nu îl va ceda pe Ştefan Radu (presă)

Ştefan Radu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele Claudio Lotito l-a refuzat ferm pe Radu. Lotito a spus nu cedării unuia dintre cei mai iubiţi jucători din lotul actual. Destinul lui Ştefan Radu este să rămână la Lazio, clubul vrea să-l păstreze. Oferte există, dar ele sunt nesatisfăcătoare pentru club. Mai mult, Radu face parte din proiect. Românul mai are contract până în 2016 şi doar o ofertă şoc ar putea schimba viziunea oficialilor clubului. El este considerat liderul noii apărări de la Lazio", a scris sursa citată.

Ştefan Radu, în vârstă de 27 de ani, a fost achiziţionat de Lazio Roma de la Dinamo Bucureşti în 2008.

Presa italiană a scris în ultima perioadă că Ştefan Radu este dorit de mai multe cluburi importante din Europa, printre care Newcastle United, Tottenham Hotspur, AC Fiorentina, SSC Napoli, Manchester United, VfL Wolfsburg şi Werder Bremen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici