Le Parisien: Baza de pregătire a clubului PSG "a devenit o fortăreaţă" după transferul lui Neymar

Clubul francez PSG a dublat numărul ofiţerilor de securitate de la baza de pregătire a formaţiei lui Unai Emery, după transferul lui Neymar, care a creat o emulaţie fantastică printre fani, scrie Le Parisien.

877 afișări
Imaginea articolului Le Parisien: Baza de pregătire a clubului PSG "a devenit o fortăreaţă" după transferul lui Neymar

Le Parisien: Baza de pregătire a clubului PSG "a devenit o fortăreaţă" după transferul lui Neymar

Măsurile de securitate de la complexul unde PSG are baza de pregătire au fost suplimentate după transferul lui Neymar de la Barcelona. Formaţia din capitala Franţei a plătit 222 de milioane de euro, echilvalentul clauzei de reziliere, pentru a-l aduce pe brazilian pe Parc des Princes. Le Parisien scrie că baza de pregătire a vicampioanei Franţei "a devenit o fortăreaţă" după transferul lui Neymar.

În timpul antrenamentelor, Neymar îşi petrece mai mult timp alături de colegii brazilieni, deoarce nu ştie franceză. Suplimentarea forţelor de ordine la baza de pregătire vine, probabil, şi ca urmare a faptului că, în seara când Neymar a fost prezentat în faţa fanilor lui PSG, un bărbat îmbrăcat cu tricoul vicecampioanei Franţei a fost arestat la Turneul Eiffel, având asupra sa un cuţit, după ce a strigat "Allah Akhbar" şi a încercat să forţeze cordonul de securitate.

Neymar a privit din tribună primul meci din noul sezon al PSG-ului, deoarece francezii nu au primit cartea verde de la Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) şi este puţin probabil ca debutul brazilianului să se producă în meciul cu Guingamp pentru că, nici până azi (n.r. - joi, 10 august), PSG nu a primit certificatul de transfer al lui Neymar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici