LeBron: Amintirea lui Kobe Bryant ne ajută în play-off-ul NBA

  • LeBron a bătut recordul de victorii deţinut de fostul jucător al lui LA Lakers, Derek Fisher
  • Lakers au câştigat ieri meciul 3 din play-off cu Houston Rockets cu 112-102
  • Kobe şi fiica lui, Gianna, au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie
95 afișări
Imaginea articolului LeBron: Amintirea lui Kobe Bryant ne ajută în play-off-ul NBA

FOTO: Profimedia

James LeBron a stabilit un nou record de victorii în istoria play-off-urilor NBA după victoria de azi-noapte împotriva celor de la Houston Rockets.

162 este numărul de reuşite la care LeBron a spus că nu a visat niciodată. După ce a câştigat campionatul cu Miami şi Cleveland, vrea să îi ducă şi pe Lakers în top.

El şi colegii se gândesc mereu la legenda LA-ului, Kobe Bryant, înainte să intre pe teren. Memoria celui care a adus 5 campionate pe Staples Center le dă combustibilul pentru un play-off fără fani în vremea pandemiei.

„La finalul zilei, sperăm să-l facem pe el şi pe familia lui să fie mândri. Despre asta este vorba. Şi pe oricine care a intrat pe teren în echipamentul Lakers. Şi pe ei vrem să-i facem mândri. Este o tradiţie aici şi este responsabilitatea noastră, la victorie, egal sau înfrângere. Să fim responsabili şi să avem respect”, spune LeBron. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici