LeBron James devine primul jucător din NBA care ajunge la 40.000 de puncte în carieră

  • LeBron James a înscris 26 de puncte pentru Los Angeles Lakers într-un meci pe teren propriu împotriva celor de la Denver Nuggets pentru a atinge această bornă.
  • Acesta este cel de-al 21-lea sezon în NBA pentru jucătorul de 39 de ani, care este cel mai în vârstă jucător activ din NBA.
241 afișări
Imaginea articolului LeBron James devine primul jucător din NBA care ajunge la 40.000 de puncte în carieră

LeBron James devine primul jucător din NBA care ajunge la 40.000 de puncte în carieră

Starul baschetului american LeBron James a devenit sâmbătă primul jucător din NBA care a înscris 40.000 de puncte în carieră.

Acesta este cel de-al 21-lea sezon în NBA pentru jucătorul de 39 de ani, care este cel mai în vârstă jucător activ din NBA.

LeBron James l-a depăşit pe Kareem Abdul-Jabbar în urmă cu un an în ceea ce priveşte recordul de puncte din toate timpurile în NBA.

Baschetbalistul a spus că nu consideră atingerea acestei borne ca fiind cea mai mare realizare a carierei sale, dar o consideră totuşi semnificativă.

"Nimeni nu a făcut-o. Iar pentru mine să mă aflu în această poziţie în acest moment al carierei mele, cred că este destul de tare. Este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut în cariera mea? Nu. Înseamnă ceva? Bineînţeles că da. De ce nu ar însemna?", a declarat sportivul.

LeBron este considerat unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istorie, iar în ultimii ani s-a înteţit dezbaterea dacă e mai bun decât legendarul Michael Jordan. LeBron James a câştigat patru titluri cu trei echipe diferite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici