Legendarul Pele a fost internat într-un spital din Sao Paulo. Brazilianul a suferit o serie de probleme de sănătate în ultimii ani

Marele fotbalist brazilian Pele s-a întors luni la spital, deoarece continuă să primească tratament pentru cancer, a anunţat marţi, într-o notă medicală, spitalul Albert Einstein din Sao Paulo.

365 afișări
Imaginea articolului Legendarul Pele a fost internat într-un spital din Sao Paulo. Brazilianul a suferit o serie de probleme de sănătate în ultimii ani

Starea clinică a lui Edson Arantes do Nascimento este bună şi stabilă şi este posibil să fie externat în următoarele zile, au precizat medicii, folosind numele complet al lui Pele.

În vârstă de 81 de ani i-a fost extirpată o tumoare din colon în septembrie 2021 şi de atunci a intrat şi ieşit din spital pentru tratament în mod regulat, scrie Reuters.

Considerat dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile, fostul jucător de la Santos, New York Cosmos şi naţionala Braziliei a suferit o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv o intervenţie chirurgicală la şold care l-a lăsat cu dureri recurente şi probleme de mers.

În februarie, Pele a fost internat în spital pentru o rundă de chimioterapie, când a fost identificată o infecţie urinară, ceea ce l-a ţinut internat mai mult timp decât era prevăzut.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici