Lemnaru a fost împrumutat până la vară la Pandurii Târgu Jiu

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Valentin Lemnaru, va evolua sub formă de împrumut până la sfârşitul actualei ediţii de campionat la formaţia Pandurii Târgu Jiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

14 afișări

Gruparea din Târgu Jiu va avea din vară prima opţiune de cumpărare a atacantului în vârstă de 26 de ani. "Ne-am înţeles cu conducerea Universităţii Cluj şi am ajuns la un acord şi cu Valentin Lemnaru pentru un împrumut până în vară. După aceea, Pandurii Târgu Jiu va avea prima opţiune de a-l transfera definitiv pe jucător", a declarat, luni, manangerul general al grupării gorjene, Viorel Temelescu.

Preşedintele executiv Eugen Pârvulescu a afirmat că Valentin Lemnaru poate ajuta echipa gorjeană în retur. "Lemnaru e un jucător dorit la Pandurii atât de staful tehnic, cât şi de conducerea administrativă. Am considerat că ne poate ajuta în acest retur în situaţia în care atacantul Jaka Stromajer a dispărut de la echipă", a spus preşedintele executiv.

Valentin Lemnaru s-a mutat duminică seara din Hotelul Papillon Zeugma din Belek, unde se află cazată Universitatea Cluj, la Hotel Innova, unde este delegaţia echipei Pandurii. Luni, Lemnaru a efectuat primul antrenament sub comanda antrenorului Petre Grigoraş, iar în această seară va juca în partida amicală cu FK Baku.

Născut la 24 iunie 1984 la Călăraşi, atacantul transferat de Pandurii Târgu Jiu a început junioratul la Sportul Studenţesc în 1998 şi a jucat apoi la echipele de Liga a IV-a Victoria Lehliu şi Dor Mărunt până în anul 2005. În sezonul 2005-2006 a jucat pentru Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi, iar din 2006 până în 2009 a evoluat la Dinamo, atât la echipa a doua, cât şi la prima echipă. În sezonul 2008-2009, atacantul a evoluat şi pentru CSM FC Ploieşti, iar în 2009-2010 a jucat la Universitatea Cluj, diputând 22 de partide, în care a înscris 14 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici