Leo Messi joacă fără pauză! Încă o performanţă pentru vedeta Barcelonei

  • Leo Messi a fost integralist în cele şase meciuri jucate după reluarea sezonului
  • Doar portarul Ter Stegen a mai evoluat în toate meciurile
  • Potrivit presei din Spania, Leo Messi ia în calcul să plece de la Barcelona
283 afișări
Imaginea articolului  Leo Messi joacă fără pauză! Încă o performanţă pentru vedeta Barcelonei

Leo Messi joacă fără pauză! Încă o performanţă pentru vedeta Barcelonei

Leo Messi este singurul jucător de câmp din lotul Barcelonei care a fost integralist în toate cele şase meciuri disputate de echipa sa după reluarea sezonului. 540 de minute a bifat Messi cu Mallorca, Leganes, Sevilla, Bilbao, Celta Vigo şi Atletico Madrid. Argentinianul a dat trei goluri şi cinci pase decisive. 

Din lotul Barcelonei, doar portarul Ter Stegen a mai jucat în toate meciurile. Pique a fost schimbat în meciul cu Leganes şi are cu 18 minute în minus faţă de Messi. Luis Suarez se numără şi el printre jucătorii care au fost folosiţi destul de mult. Uruguayanul a strâns 415 minute, în condiţiile în care venea după o accidentare. 
 
Barcelona l-ar putea pierde însă pe Messi, anul viitor. Jurnaliştii de la AS şi Cadena Ser susţin că argentinianul le-ar fi spus apropiaţilor săi că nu are de gând să îşi prelungească contractul. Barcelona e în pericol să rateze şi titlul. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, catalanii sunt la patru puncte în spatele marii rivale, Real Madrid. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici