Leo Messi nu mai are echipă. Contractul său cu Barcelona a expirat

Argentinianul Lionel Messi, unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din lume este de joi jucător liber de contract. La 12 luni de la tentativa sa de a părăsi Barcelona, lui Lionel Messi i-a expirat contractul cu catalanii şi nu a anunţat nici un alt angajament.

768 afișări
Imaginea articolului Leo Messi nu mai are echipă. Contractul său cu Barcelona a expirat

Leo Messi nu mai are echipă. Contractul său cu Barcelona a expirat

Acordul Barcelonei cu superstarul argentinian a expirat la miezul nopţii de miercuri spre joi şi, în ciuda nenumăratelor zvonuri şi presupuneri din ultimele luni, el nu a ajuns încă la o înţelegere de prelungire sau la un acord cu o altă echipă.

Se vehiculează în continuare că discuţiile asupra unui nou contract sunt în curs, ceea ce ar putea însemna că Messi e pe cale să decidă să rămână pe Camp Nou.

Dar, deocamdată, serviciile sale pot fi acontate fără ca un alt club să plătească vreo sumă de transfer.

Jurnalistul spaniol Guillem Balague, expert în fotbal, a declarat la începutul acestei săptămâni, citat de BBC Sports, că Barcelona a încercat să urgenteze negocierilor pentru un nou contract, cu speranţa că va anunţa un nou acord pe doi ani, înainte de începutul lunii iulie.

„Reînnoirea contractului lui Messi este principala prioritate a noului preşedinte Joan Laporta şi în prezent o negociază direct cu tatăl şi reprezentantul lui Messi, Jorge Messi”, a spus Balague.

Pentru a-l putea păstra pe argentinian, clubul va trebui să-şi reducă bugetul de salarii cu aproximativ 200 de milioane de euro, pentru a îndeplini cerinţele La Liga pentru fair play-ul financiar financiar.

"Messi ştie de interesul celorlalte cluburi, dar până acum nu a negociat nimic cu ei, aşteptând mai întâi să afle ce oferă Barcelona".

Numele starului de 34 de ani a fost vehiculat ca fiind pe lista de transferuri a celor de la Paris St-Germain şi Manchester City, unde s-ar reîntâlni cu fostul său antrenor de la Barcelona, Pep Guardiola.

În prezent, el se află în Brazilia, unde evoluează pentru Argentina, la Copa America, unde a devenit cel mai selecţionat jucător al alb-albaştrilor. Messi a ajuns la 148 de apariţii internaţionale, în meciul împotriva Boliviei, în care a şi marcat de două ori, Argentina învingând cu 4-1.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici