Leonardo îl va înlocui pe Carlo Ancelotti pe banca tehnică a echipei AC Milan (presă)

Fostul jucător brazilian Leonardo, actualmente director tehnic la AC Milan, va fi antrenorul echipei lombarde din sezonul viitor în locul lui Carlo Ancelotti, care va părăsi după opt ani formaţia italiană, informează cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de AFP.

3 afișări

Leonardo, fost internaţional brazilian în vârstă de 39 de ani, nu a mai pregătit nicio formaţie până acum în carieră. Totuşi, succesul lui Josep Guardiola (38 de ani), câştigător cu FC Barcelona al Cupei Spaniei, Primera Division şi Ligii Campionilor la primul sezon ca antrenor, a dovedit că lipsa de experineţă nu constituie o piedică în această meserie.

Potrivit cotidianului sportiv italian, Ancelotti, de două ori câştigător al Ligii Campionilor cu formaţia milaneză (2003, 2007), va renunţa la un an de contract pe care îl mai are cu gruparea de pe arena San Siro pentru merge la conducerea tehnică a formaţiei Chelsea Londra.

Cu câteva zile în urmă, Ancelotti a negat că ar fi în discuţii cu clubul din Londra pentru funcţia de antrenor, recunoscând însă că este interesat de acest post.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici