Leonardo: Trebuie să fim mândri de ceea ce am realizat în această ediţie de Liga Campionilor

Antrenorul echipei AC Milan, brazilianul Leonardo, a declarat, miercuri, după eliminarea grupării sale din Liga Campionilor, în faţa formaţiei engleze Manchester United, cu scorul general 2-7, că suporterii trebuie să fie mândri de prestaţia echipei în actuala ediţie a competiţiei.

12 afișări
Imaginea articolului Leonardo: Trebuie să fim mândri de ceea ce am realizat în această ediţie de Liga Campionilor

Leonardo: Trebuie să fim mândri de ceea ce am realizat în această ediţie de Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP )

"Manchester United a făcut un meci foarte mare, e într-o formă excelentă, victoria echipei engleze este meritată. Când primeşti un gol atât de repede, totul devine foarte complicat. Dar ne-am creat şi noi ocazii de gol. Acea lovitură de cap a lui Ronaldinho ar fi putut schimba lucrurile. Noi avem o analiză de făcut, însă vreau să transmit un mesaj italienilor: acest scor nu reflectă ceea ce am făcut pe parcursul sezonului. Cred că am avut o participare bună în Liga Campionilor, deci putem fi mândri", a spus brazilianul.

Echipa engleză Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, eliminând formaţia italiană AC Milan, cu scorul general de 7-2, după ce a câştigat, miercuri, pe teren propriu, scor 4-0 (1-0), în manşa secundă a optimilor de finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici