Leonardo Veloso va reveni într-un meci oficial după cinci luni de pauză

Fundaşul stânga al echipei CFR Cluj, Leonardo Veloso, ar putea evolua în partida de duminică, pe care echipa sa o va juca în deplasare, cu Pandurii Târgu-Jiu, pentru prima dată după aproape cinci luni de absenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

Veloso nu a evoluat deloc pentru echipa sa în 2011, după ce s-a accidentat în timpul stagiului de pregătire din Antalya. “Mă bucur că am revenit la antrenamente şi că pot să joc. Am trecut printr-o perioadă grea, însă am reuşit să revin după ce am făcut un tratament. Meciul cu Pandurii va fi dificil, mai ales pentru că în acest sezon am avut probleme destul de mari la meciurile din deplasare. Nu îmi place niciodată să spun că o echipă este favorită, pentru că se poate întâmpla orice”, a spus fundaşul.

Brazilianul e de părere că CFR Cluj trebuie să lupte în continuare pentru calificarea în Liga Europa, deşi finanţatorul echipei, Arpad Paszkany, a declarat că nu-l interesează decât accederea în Liga Campionilor. “Toate meciurile vor fi grele, nu doar cele cu echipele situate în faţa noastră în clasament. Nu am planificat ca sezonul să se desfăşoare aşa, am avut şi ghinion cu accidentările, dar vom face totul pentru a termina pe un loc cât mai bun. Europa League este o competiţie importantă pentru jucători. Chiar dacă domnul Paszkany nu este de aceeaşi părere, pentru noi contează şi Europa League”, a spus Veloso.

Partida Pandurii - CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 17.00, în cadrul etapei a 23-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici