Leverkusen o surclasează pe Bayern Munchen cu 3-0 şi preia controlul în Bundesliga

  • Liderul din Bundesliga, Bayer Leverkusen, a surclasat sâmbătă campioana Bayern Munchen, obţinând o victorie cu 3-0 pe teren propriu.
  • Leverkusen are acum cinci puncte avans în fruntea campionatului.
  • Golurile lui Stanisic, Grimaldo şi Frimpong au asigurat cele trei puncte.
214 afișări
Imaginea articolului Leverkusen o surclasează pe Bayern Munchen cu 3-0 şi preia controlul în Bundesliga

Leverkusen, care nu a câştigat niciodată un titlu în Bundesliga, şi-a prelungit seria de invincibilitate la 31 de meciuri în toate competiţiile din acest sezon.

Bayern, care urmăreşte al 12-lea titlu consecutiv în campionat, a reuşit doar un singur şut pe poartă în cele 90 de minute.

Echipa lui Xabi Alonso, care a avut şi două şuturi în bară, are acum 55 de puncte, Bayern fiind pe locul doi, cu 50.

Gazdele au fost mai agresive decât Bayern, care a avut iniţial posesia, dar a fost lipsită de idei în atac. Bavarezii au avut probleme în apărare, afectaţi de presiunea tot mai mare a lui Leverkusen.

Robert Andrich a trimis o pasă în careu, la bara a doua, de unde Stanisic, împrumutat de la Bayern, rămas complet nemarcat, a înscris nestingherit.

Internaţionalul spaniol Grimaldo a dublat avantajul la cinci minute după reluare, cu al optulea său gol în campionat din acest sezon, înainte de a lovi şi el bara transversală direct din lovitură de la colţ.

Frimpong a nimerit la rândul său bara, în minutul 88, iar internaţionalul olandez a reuşit în cele din urmă să înscrie, în minutele suplimentare de joc, în poarta lăsată goală de portarul lui Bayern, Manuel Neuer, aflat în careul advers, pentru un corner.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici