Levi: Nu cred că mai avem şanse de calificare

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Roni Levi, a declarat după meciul cu Hajduk Split, scor 1-4 în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, că echipa sa nu mai are aproape nicio şansă de calificare, informează site-ul oficial al clubului croat.

18 afișări
Imaginea articolului Levi: Nu cred că mai avem şanse de calificare

Levi: Nu cred că mai avem şanse de calificare (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Hajduk e o echipă foarte bună, foarte periculoasă pe contraatac, a meritat victoria. Atmosfera din tribune a fost fantastică, fanii au ajutat mult echipa. Sunt de mulţi ani în fotbal, dar n-am mai văzut aşa ceva. Nu cred că mai avem şanse de calificare, nu cred că putem remonta această diferenţă", a spus Levi.

Antrenorul echipei Hajduk Split, Stanko Poklepovici, a afirmat că nu mai este nimic de spus după o asemenea performanţă. "Totul s-a spus pe teren. Felicit jucătorii, în special pe Ibricici, şi publicul extraordinar. A fost un meci perfect, sunt fericit şi mândru. Dar încă nu s-a terminat, Unirea e o echipă de top, au individualităţi de mare calitate şi nu trebuie să ne credem deja calificaţi", a spus Poklepovici.

Formaţia Unirea Urziceni a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa croată Hajduk Split, într-un meci contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc la 26 august, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici