Levy a semnat contractul cu Unirea Urziceni, Caramarin şi Nae vor fi secunzii săi

Israelianul Ronny Levy a semnat, vineri, contractul cu gruparea Unirea Urziceni, tehnicianul urmând să fie ajutat de secunzii Gabriel Caramarin şi Eugen Nae, ultimul în calitate de antrenor al portarilor, a declarat, pentru MEDIAFAX, ofiţerul de presă al clubului, Paul Andone.

12 afișări

Până luni, Levy îşi va alege un preparator fizic. Noua conducere tehnică va fi prezentată oficial luni, într-o conferinţă de presă, la Urziceni. Antrenorul din Israel îşi va începe munca la Unirea miercuri, urmând să plece cu echipa în cantonament în Antalya.

Ronny Levy, în vârstă de 43 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în sezonul acesta pe Maccabi Petah Tikva. Echipa Maccabi Haifa a câştigat campionatul în primele trei sezoane cu Levy la conducerea tehnică.

Israelianul, care a semnat pe un an şi jumătate, îl va înlocui la Unirea pe Dan Petrescu, antrenor ce şi-a reziliat, în 26 decembrie, contractul cu Unirea Urziceni şi a preluat conducerea tehnică a formaţiei Kuban Krasnodar, din liga a doua rusă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici