Lewandowski, foarte aproape de un transfer la Bayern Munchen. Agentul jucătorului: "Există un acord preliminar între cluburi"

Agentul atacantului polonez Robert Lewandowski, Cezary Kucharski, a declarat, luni, că grupările Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au ajuns la un acord preliminar pentru transferul jucătorului la deţinătoarea Ligii Campionilor.

531 afișări
Imaginea articolului Lewandowski, foarte aproape de un transfer la Bayern Munchen. Agentul jucătorului: "Există un acord preliminar între cluburi"

Robert Lewandowski (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Există un acord preliminar între cluburi. Dortmund este conştientă de dorinţa jucătorului. Lewandowski se simte bine la Dortmund. Are coechipieri foarte buni, un antrenor excepţional, iar suporterii îl apreciază. Cu toate acestea, el îşi doreşte să înceapă un nou capitol, la un alt club", a spus Kucharski la postul de televiziune Polsat News.

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, care va părăsi formaţia în această vară, declarase sâmbătă, după câştigarea Ligii Campionilor, că Lewandowski, în vârstă de 24 de ani, va ajunge la gruparea bavareză din sezonul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici