Lewandowski, la ceremonia de bun venit la Barca: „Este timpul să facem şi mai multă istorie”

Etajul al şaselea al hotelului Conrad din Fort Lauderdale, Statele Unite, a fost scena ceremoniei de bun venit a lui Robert Lewandowski la FC Barcelona. A fost un eveniment scurt, în cadrul căruia superstarul polonez a declarat că este foarte fericit că a ajuns la clubul catalan.

996 afișări
Imaginea articolului Lewandowski, la ceremonia de bun venit la Barca: „Este timpul să facem şi mai multă istorie”

Robert Lewandowski, Facebook

„Am văzut victoria împotriva lui Inter Miami şi cred că există un mare potenţial. Mai avem mult de lucru", a spus polonezul, citat de site-ul oficial al clubului.

Însoţit de preşedintele Joan Laporta la un eveniment marcat de soare puternic şi de căldură şi umiditate extreme, atacantul polonezul s-a arătat ambiţios. „Sunt pregătit să fac parte din acest club cu o mare istorie şi să fac şi mai multă istorie şi să câştig titluri", a spus el.

Atacantul a recunoscut că a avut parte de nişte prime zile extraordinare la Miami, unde s-a antrenat deja individual, şi spune că abia aşteaptă „să se antreneze cu noii săi coechipieri". În cele din urmă, Lewandowski a spus că transferul la Barça este pentru el „o nouă provocare".

„Pentru atacanţii ca mine, obiectivul este întotdeauna să fie pregătit să înscrie goluri", a spus el.

Înainte ca Lewandowski să urce pe scenă, preşedintele Joan Laporta a fost cel care i-a dedicat câteva cuvinte de bun venit. Mai întâi, în poloneză. Apoi, în catalană: „Lewandowski a făcut un efort extraordinar pentru a semna cu Barça. Suntem foarte mândri că a vrut să vină să joace aici şi avem aşteptări mari".

„Eşti un star al fotbalului şi un muncitor", a continuat Laporta. „Este un transfer care a avut repercusiuni la nivel mondial. Repunem Barça la locul ei în lume. Încercăm să alcătuim o echipă din ce în ce mai competitivă", a spus Laporta.

La finalul evenimentului, preşedintele Laporta i-a înmânat lui Lewandowski primul său tricou Barça.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici