Lewandowski schimbă clubul: Povestea mea la Bayern s-a terminat

Atacantul polonez Robert Lewandowski, în vârstă de 33 de ani, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că nu are niciun interes să rămână la Bayern Munchen pentru încă un sezon.

726 afișări
Imaginea articolului Lewandowski schimbă clubul: Povestea mea la Bayern s-a terminat

Lewandowski schimbă clubul: Povestea mea la Bayern s-a terminat

Lewandowski a anunţat la finalul sezonului din Bundesliga că vrea să părăsească clubul, în contextul în care există informaţii că Barcelona încearcă să îi obţină semnătura.

Preşedintele lui Bayern, Herbert Hainer, a insistat că nu îl va lăsa să plece înainte de expirarea contractului său în vara anului 2023.

Internaţionalul polonez a declarat la o conferinţă de presă: „Povestea mea la Bayern s-a terminat. După tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni, nu-mi pot imagina o colaborare bună în continuare.

Bayern este un club serios şi sper că nu mă vor păstra doar pentru că pot. Un transfer este cea mai bună soluţie pentru toate părţile".

CEO-ul clubului german, Oliver Khan, a reacţionat, declarând, citat de „The Goal”: „De ce a ales Robert această cale, nu pot să vă spun. Astfel de declaraţii publice nu sunt de ajutor pentru nimeni dintre cei implicaţi.

Robert a câştigat titlul de cel mai bun fotbalist al anului de două ori la rând, ar trebui să ştie ce înseamnă Bayern pentru el. Aprecierea nu este considerată o stradă cu sens unic".

Barcelona este prima favorită pentru a semna cu atacantul, care a încheiat sezonul cu 50 de goluri în 46 de meciuri în toate competiţiile.

Antrenorul Barcelonei, Xavi, a recunoscut că au existat negocieri cu agentul jucătorului de 33 de ani, dar a subliniat că un transfer va fi dificil de realizat.

Problemele financiare ale Barcelonei s-ar putea dovedi cel mai mare obstacol, deoarece preşedintele La Liga, Javier Tebas, a insistat că aceasta nu îşi permite acest transfer.

Totuşi, formaţia catalană nu este singura aflată momentan în cursă, deoarece, potrivit The Goal, Chelsea monitorizează situaţia lui şi ar putea face o ofertă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici