Lewandowski se consideră mai bun decât Messi sau Ronaldo

  • Robert Lewandowski a fost rugat recent să îşi exprime opinia referitor la cel mai bun fotbalist al lumii în acest moment, fiind pus să aleagă între Messi şi Ronaldo.
  • Răspunsul său nu a fost lipsit de modestie, spunând că el este cel mai bun.
766 afișări
Imaginea articolului Lewandowski se consideră mai bun decât Messi sau Ronaldo

Sursa: Mediafax Foto

De asemenea, el a pus sub semnul întrebării decizia Ballon d'Or de a-i acorda lui Messi râvnitul premiu în acest an, după ce anul trecut premiile au fost anulate din cauza pandemiei de COVID 19.

Luni, în cadrul Dubai Globe Soccer Awards, când a fost întrebat ce părere are despre dezbaterea Messi sau Ronaldo, privitoare la cel mai bun jucător de fotbal al momentului, polonezul a spus: "Îl aleg pe Lewandowski".

Şi a continuat cu privire la Balonul de Aur: „Am avut atât de multe semne de întrebare referitor la Balonul de Aur. Anul trecut l-au anulat, nu am putut merge, cu toate că am câştigat tot ce puteam câştiga. Anul acesta am marcat 69 de goluri într-un sezon, aşa că ştiţi... Cred că am făcut tot ce am putut să fac, pentru că în Liga Campionilor împotriva lui PSG am fost accidentat, nu am putut juca."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici