Lewandowski şi-a încheiat seria record de victorii în Liga Campionilor

Bayern Munchen a terminat la egalitate partida cu Red Bull Salzburg, din optimile Ligii Campionilor (1-1 în deplasare). În acest meci, Robert Lewandowski a pus capăt seriei personale de 22 de meciuri consecutive câştigate în Liga Campionilor.

322 afișări
Imaginea articolului Lewandowski şi-a încheiat seria record de victorii în Liga Campionilor

Lewandowski şi-a încheiat seria record de victorii în Liga Campionilor

Înainte de acest meci, ultimul meci în care Bayern nu a reuşit să câştige în această competiţie cu Lewandowski în formaţie a fost cel cu Liverpool din optimile de finală ale sezonului 2018/19 (13 martie 2019). Bayern a pierdut atunci acasă cu 1-3.

Seria victoriilor lui Lewandowski în Champions League a durat astfel din 18 septembrie 2019, până pe 8 decembrie 2021.

În această perioadă, au existat 2 meciuri din Liga Campionilor pe care Bayern nu le-a câştigat (1-1 vs Atletico, pe 1 decembrie 2020 şi 2-3 vs Paris SG, pe 7 aprilie 2021), dar în ambele cazuri Lewandowski nu a jucat.

Precedentul deţinător al recordului la această categorie a fost coechipierul lui Lewandowski, Manuel Neuer, cu 17 victorii consecutive în Liga Campionilor, între septembrie 2019 şi februarie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici