Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Japoniei

Marele Premiu al Japoniei a fost câştigat de Lewis Hamilton. Plecat din pole position, britanicul a condus cursa de la un capăt la celălalt. Locul secund a fost ocupat de Valtteri Bottas, iar Max Verstappen a completat podiumul.

172 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Japoniei

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Japoniei

Cu 4 curse înaintea finalului de sezon, Hamilton şi-a consolidat prima poziţie în clasamentul general, acumulând 331 de puncte. Principalul său urmăritor, Sebastian Vettel, a terminat cursa pe locul 6, după timpul slab din calificări, când a încheiat abia al 9-lea. Neamţul are în acest moment 264 de puncte. Locul 3 este ocupat de Valterri Bottas, cu 207 de puncte.

Top 10 clasament general:
1. Lewis Hamilton GBR (Mercedes) 331 puncte
2. Sebastian Vettel GER (Ferrari) 264 puncte
3. Valtteri Bottas FIN (Mercedes) 207 puncte
4. Kimi Raikkonen FIN (Ferrari) 196 puncte
5. Max Verstappen NED (Red Bull Racing Tag Heuer) 173 puncte
6. Daniel Ricciardo AUS (Red Bull Racing Tag Heuer) 146 puncte
7. Sergio Perez MEX (Force India Mercedes) 53 puncte
8. Kevin Magnussen DEN (Haas Ferrari) 53 puncte
9. Nico Hulkenberg GER (Renault) 53 puncte
10. Fernando Alonso ESP (McLaren Renault) 50 puncte

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici