Lewis Hamilton, despre Kobe Bryant: A fost unul dintre cei mai buni sportivi, un model pentru mine

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1, se numără şi el printre sportivii care au fost devastaţi de vestea că legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit la vârsta de 41 de ani, în urma unui accident de elicopter.

351 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton, despre Kobe Bryant: A fost unul dintre cei mai buni sportivi, un model pentru mine

Lewis Hamilton, despre Kobe Bryant: A fost unul dintre cei mai buni sportivi, un model pentru mine

Fostul baschetbalist se afla la bordul aeronavei sale private alături de fiica sa de 13 ani, Gianna Maria, dar şi alte şapte persoane. Toţi cei din elicopter au decedat, după ce acesta s-a prăbuşit şi a luat foc în oraşul Calabasas din California, duminică, 26 ianuarie.

Lewis Hamilton a postat pe conturile de socializare un mesaj despre dispariţia marelui sportiv: "M-am trezit în faţa acestei veşti devastatoare şi sunt extrem de trist pentru că l-am pierdut pe unul dintre cei mai importanţi sportivi.

"@kobebryant a fost unul dintre cei mai buni atleţi şi a fost un model pentru foarte mulţi, inclusiv pentru mine.

Sunt profund îndurerat pentru familia lui şi pentru toţi oamenii din lume care se gândesc la el".

Potrivit presei din America, prăbuşirea elicopterului a fost cauzată de condiţiile meteo.

Pe parcursul călătoriei era ceaţă, iar pilotul ştia că în aceste condiţii nu sunt indicate zborurile, mai ales cele la mică altitudine. În presa din SUA, a apărut o înregistrare audio, în care un angajat de control al traficului aerian îl avertizează pe pilot că zboară prea jos. Discuţia a avut loc cu câteva minute înainte ca tragedia să se petreacă. "Zbori la un nivel prea jos, pentru vremea dată" – ar fi transmis acesta în casca pilotului.

Ulterior, elicopterul a dispărut de pe radar, iar în minutele următoare, mai mulţi martori au alertat autorităţile cu privire la prăbuşirea aparatului. Înaintea impactului, elicopterul s-a învârtit în cerc 15 minute şi a încercat să se întoarcă la locul decolării. Din primele cercetări, se pare că ceaţa a fost motivul pentru care s-a produs accidentul.

Problemele la motor, care fuseseră aduse în discuţie iniţial, ar fi fost infirmate, notează mirror.co.uk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici