Liber la goluri în Europa. Mourinho a fost spectator la înfrângerea lui Tottenham acasă

  • Leao a bătut recordul stabilit de Paolo Poggi în 2001 cu Piacenza (8.9 secunde)
  • Leicester se află la doar puncte în spatele liderului Liverpool
  • McTominay (Man U) este primul jucător din PL care marchează de două ori în primele trei minute
1080 afișări
Imaginea articolului Liber la goluri în Europa. Mourinho a fost spectator la înfrângerea lui Tottenham acasă

Sursa foto: profimedia

Dacă ai aruncat o privire rapidă în telefon la începutul lui Sassuolo-Milan, înseamnă că Rafael Leao te-a luat total prin surprindere. Atacantul portughez a marcat cel mai rapid gol din istoria campionatului italian de fotbal, la doar 6 secunde după fluierul de start.

După golul fulger al lui Leao, Milan a controlat meciul fără probleme şi, cu 2-1 pe terenul lui Sassulo, a trecut iar pe primul loc în Serie A.

În Anglia, Scott McTominay a devenit primul jucător care înscrie o dublă în primele 3 minute ale unui meci de campionat în victoria lui Manchester United, 6-2, cu Leeds.

Jamie Vardy le-a tăiat avântul celor de la Spurs şi a urcat pe locul al doilea cu Leicester după 2-0 la Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici