Lică: În proporţie de 80%, Steaua va juca la Constanţa meciul cu CS Mioveni

Preşedintele clubului Farul Constanţa, Marcel Lică, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că există şanse mari ca Steaua să evolueze pe Stadionul Farul în meciul considerat pe teren propriu, din etapa a II-a a Ligii I, cu CS Mioveni, când gruparea "roş-albastră" are terenul suspendat.

115 afișări
Imaginea articolului Lică: În proporţie de 80%, Steaua va juca la Constanţa meciul cu CS Mioveni

Lică: În proporţie de 80%, Steaua va juca la Constanţa meciul cu CS Mioveni (Imagine: Shutterstock)

"A fost la Constanţa Marius Ianuli (n.r. - team-managerul Stelei, Marius Ianuli). Am mai purtat discuţii telefonice cu Argăseală, dar momentat nu s-a parafat nimic. Noi ne-am declarat deschişi să găzduim Steaua. Se ştie că publicul din Constanţa e al 12-lea jucător pentru Steaua. Din punctul meu de vedere, în proporţie de 80 la sută se va rezolva", a spus Lică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Steaua are terenul suspendat pentru primul meci de pe teren propriu în sezonul 2011/2012. Alte variante pentru gruparea stelistă sunt stadioanele din Buzău, Drobeta Turnu Severin sau Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici