Lichidatorii clubului FC Parma au scos la vânzare trofeele

Lichidatorii clubului FC Parma, Angelo Anedda şi Alberto Guiotto, au anunţat, miercuri, pe site-ul fallimentiparma.com, că au scos la vânzare trofeele câştigate de-a lungul timpului de echipa italiană, informează Gazzetta dello Sport.

129 afișări
Imaginea articolului Lichidatorii clubului FC Parma au scos la vânzare trofeele

Lichidatorii clubului FC Parma au scos la vânzare trofeele (Foto: Marius Cristescu / Mediafax Foto)

Au fost scoase la vânzare următoarele trofee: Cupa Italiei - 1992, Cupa Cupelor - 1993, Supercupa Europei - 1994, Cupa UEFA - 1995, Cupa Italiei - 1999, Cupa UEFA - 1999, Supercupa Italiei - 1999 şi Cupa Italiei - 2002.

De asemenea, au mai fost scoase la vânzare echipamentele medicale, echipamentele sportive, televizoarele, smartphonurile şi marca "Parma FC".

Eventualii cumpărători trebuie să-şi anunţe intenţia până la 11 septembrie, iar propunerile irevocabile se vor face până la 12 octombrie când trebuie depus şi un depozit de 10 la sută din oferta prezentată.

Gruparea italiană FC Parma, care se confrunta cu mari probleme financiare de mai multe luni având datorii estimate la 100 de milioane de euro, a fost declarată în faliment, la 19 martie, de un tribunal din oraşul Parma.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici