Lider galerie Petrolul: Trebuie să jucăm finala Cupei, altfel jucătorii au cam încurcat-o cu noi

Unul dintre liderii galeriei echipei Petrolul Ploieşti, Robert Burlacu, a afirmat, marţi, că jucătorii conduşi de Răzvan Lucescu sunt obligaţi să se califice în finala Cupei României pentru că, în caz contrar, "au încurcat-o" cu ei.

277 afișări
Imaginea articolului Lider galerie Petrolul: Trebuie să jucăm finala Cupei, altfel jucătorii au cam încurcat-o cu noi

Lider galerie Petrolul: Trebuie să jucăm finala Cupei, altfel jucătorii au cam încurcat-o cu noi

"Nu e vorba că le reproşează cineva rezultatele din acest an, suntem pe locul trei, iar acum puţin timp eram prin Liga a II-a. Dar noi, suporterii, vrem atitudine, nu delăsare. Nu vreau să vorbesc doar despre meciul de miercuri, pentru că sunt două jocuri în semifinală. Este important primul meci, iar pentru suporteri contează doar calificarea. Trebuie să trecem de Astra şi să jucăm finala. Altfel, jucătorii au cam încurcat-o cu noi", a spus Robert Burlacu.

Dezamăgiţi de ultimele rezultate ale echipei, reprezentanţii suporterilor au avut o întâlnire cu jucătorii în care le-au transmis doleanţele lor. Un alt lider al galeriei, Bogdan Dinu, a spus că obiectivele lor pentru acest final de sezon sunt calificarea în finala Cupei României şi victorii în meciurile cu Dinamo şi Steaua. "Am vorbit cu băieţii şi le-am spus foarte clar că, pentru noi, acest final de sezon are câteva puncte fixe: finala Cupei României şi meciurile de acasă cu Dinamo şi cu Steaua. Aşteptăm să vedem atitudine, pentru că atunci când echipa are atitudine vin şi rezultatele. De la meciul de miercuri cu Astra vrem un singur lucru: să câştigăm, eventual fără să primim gol. Nu contează cum, important este să câştigăm. Nici nu vreau să mă gândesc la o altă variantă", a spus Dinu.

Mijlocaşul Ovidiu Hoban o comentat întâlnirea cu fanii spunând că le va dedica acestora victoria din partida cu Astra Giurgiu. "Este normal ca suporterii să fie supăraţi. Şi eu sunt supărat. Am trecut printr-o perioadă nefastă şi trebuie să ne mobilizăm pentru a depăşi acest moment mai puţin bun care ne-a afectat pe toţi. Vrem să dedicăm o victorie suporterilor în meciul de miercuri cu Astra, un prim pas spre finală", a explicat Hoban.

Echipa Petrolul Ploieşti întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici