Lider surprinzător în Anglia. City, United, Liverpool, Arsenal şi Chelsea, lăsate în urmă

Cel mai bun început de sezon din ultimii 60 de ani al echipei Tottenham Hotspur în prima ligă engleză a devenit şi mai bun, luni, după victoria cu 2-0 pe teren propriu în faţa celor de la Fulham, victorie ce a dus-o la două puncte avans în fruntea Premier League.

208 afișări
Imaginea articolului Lider surprinzător în Anglia. City, United, Liverpool, Arsenal şi Chelsea, lăsate în urmă

Lider surprinzător în Anglia. City, United, Liverpool, Arsenal şi Chelsea, lăsate în urmă

Cel de-al şaptelea gol din campionat al căpitanului Son Heung-min şi prima reuşită pe teren propriu a lui James Maddison pentru club au asigurat a şaptea victorie în nouă meciuri de campionat.

Son a deschis scorul în minutul 36 - cu al 50-lea său gol pe noul stadion al lui Tottenham de la deschiderea acestuia în 2019 - şi apoi l-a servit pe playmakerul Maddison, pentru a înscrie cu o finalizare rece la începutul reprizei secunde.

Neînvinsă în campionat sub conducerea noului manager Ange Postecoglou, Spurs are 23 puncte, cu două mai mult decât campionii Manchester City şi rivalii locali Arsenal. Urmează să se deplaseze vineri la Crystal Palace, cu şansa de a se distanţa cu cinci puncte.

Fulham, care a dezamăgit în ciuda unor ocazii pe final de meci, după ce Tottenham s-a relaxat, se află pe locul 13 cu 11 puncte.

Victoria a fost cu atât mai dulce cu cât echipa din vestul Londrei a eliminat-o pe Tottenham din Cupa Ligii la penalty-uri - singurul eşec notabil de până acum în startul impresionant al lui Postecoglou în nordul Londrei.

Postecoglou, adus de la Celtic şi însărcinat cu întinerirea soartei clubului, s-a bucurat acum de cel mai bun start al unui nou manager în Premier League.

Dar, în ciuda unei noi victorii, australianul nu a fost pe deplin mulţumit de performanţa echipei sale.

"A fost un rezultat bun pentru că Fulham este o echipă greu de doborât", a declarat el pentru Sky Sports. "A doua repriză nu a fost grozavă şi nu am jucat nici pe departe la nivelul la care putem, am fost risipitori.

"Trebuie să respecţi jocul şi dacă eşti puţin în afara lui, te poate trage în jos. Ne-am luat câteva libertăţi de care nu am fost foarte mulţumit. Au fost cele mai proaste 45 de minute în care am jucat cu mingea".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici