Lider surprinzător în La Liga. Girona e pe primul loc în campionatul Spaniei după un meci cu opt goluri

Girona a învins cu 5-3 pe Mallorca şi a urcat sâmbătă în fruntea campionatului spaniol, însă înainte ca Real Madrid sau Barcelona să joace în această etapă.

382 afișări
Imaginea articolului Lider surprinzător în La Liga. Girona e pe primul loc în campionatul Spaniei după un meci cu opt goluri

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Girona s-a distanţat la un punct de liderul la zi, Real Madrid, care are meci în deplasare, la Atletico Madrid. Barcelona poate ajunge la egalitate cu Girona dacă o învinge pe Celta Vigo acasă, în această seară.

Sub conducerea antrenorului Míchel Sánchez, Girona este revelaţia sezonului până acum. Echipa modestă din regiunea Catalonia din nord-estul Spaniei a câştigat cinci meciuri consecutive după o remiză cu Real Sociedad în prima etapă, notează AP.

După ce a învins Granada cu 4-2 în runda trecută, Girona a marcat nouă goluri în ultimele două meciuri.

"Fiind lider este anecdotic, ne bucurăm pentru victorie. Să câştigi cinci meciuri la rând în prima divizie nu este o sarcină uşoară", a spus Míchel Sánchez. "Chiar mai importantă decât rezultatele este senzaţia pe care o avem, ştiind că suntem competitivi şi că avem o idee clară despre cum vrem să jucăm".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici