Liga 1 fotbal feminin. Scor-fluviu, cu 17 goluri, într-un meci al etapei a 7-a

Se apropie finalul sezonului regulat, iar lupta pentru calificarea în play-off rămâne deschisă, cu excepţia echipelor de la vârf.

164 afișări
Imaginea articolului Liga 1 fotbal feminin. Scor-fluviu, cu 17 goluri, într-un meci al etapei a 7-a

Liga 1 fotbal feminin. Scor-fluviu, cu 17 goluri, într-un meci al etapei a 7-a

Universitatea Cluj a câştigat categoric partida de la Crevedia cu Fair Play Joc Cinstit. Mihaela Ciolacu a reuşit 4goluri, aflându-se în topul marcatoarelor din acest sezon.

Anda Jivan îi aduce victoria Politehnicii Timişoara, după ”dubla” înscrisă în partida cu Banat Girls de pe stadionul Ştiinţa din Timişoara, iar Vasas şi Csikszereda se apropie de obiectivul final, calificarea în play-off, cu victoriile obţinute în acest weekend.

Partida CSM Alexandria – Carmen Bucureşti nu s-a disputat din cauza neîndeplinirii condiţiilor de organizare a meciului de către echipa gazdă. Cazul va fi analizat la Comisia de Disciplină a FRF

S-au marcat 33 goluri în etapa a 7-a a Ligii 1 la fotbal feminin.

ACS Vasas Femina FC – Fotbal Feminin Baia Mare 3-1
Au marcat: Anita Horváth (⚽), Rita Mitri (⚽), Szász Bencze Brigitta (⚽) / Dariana Indrei (⚽)

AFC Fair Play Joc Cinstit – Universitatea Cluj 2-15
Au marcat: Lazăr Alexandra (⚽), Stancu Ioana (⚽) / Ciolacu Mihaela (⚽⚽⚽⚽), Botojel Cristina (⚽⚽), Bâtea Mara (⚽⚽), Bălăceanu Ioana (⚽⚽), Borodi Adina (⚽), Iancu Florentina (⚽), Giurgiu Adina (⚽), Marcu Carmen (⚽), Pînzariu Andreea (⚽)

Politehnica Timişoara – ACS Banat Girls 2-0
A marcat: Anda Jivan (⚽⚽)

ACS Piroş Security Protect – ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898 0-1
A marcat: Doiban Carina (⚽)

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – AFC Universitatea Galaţi 8-0

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici