Liga 1 la fotbal. Dinamo, egalată dramatic pe Rapid, în derby-ul etapei a 13-a. Incidente între suporteri

  • Gruparea „câinilor” şi formaţia giuleşteană au remizat, sâmbătă seară, cu 1-1, goluri Gabriel Torje, minutul 55, respectiv Nicolae Carnat (90+1).
  • Dinamo rămâne pe penultimul loc în clasament, iar Rapid se menţine pe locul 6, ultimul care trimite în play-off.
  • Tot astăzi, în Liga 1 s-au mai disputat meciurile FC Voluntari - FC Argeş 0-2 şi CS Mioveni - FC Botoşani 1-1.
452 afișări
Imaginea articolului Liga 1 la fotbal. Dinamo, egalată dramatic pe Rapid, în derby-ul etapei a 13-a. Incidente între suporteri

Bucurie rapidistă Sursafoto: Facebook Rapid 1923

Dinamo a acumulat 8 puncte, fiind pe penultimul loc („lanterna roşie” Academica Clinceni are 3 puncte). Rapid este pe locul 6, cu 22 de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 30 de puncte, care are un meci în minus.

După o primă repriză albă, Gabriel Torje a marcat în minutul 55 pentru gazde. Giuleştenii au revenit şi au punctat în minutul 90+1, Nicolae Carnat făcându-i cadou un punct antrenorului Mihai Iosif, care vineri a împlinit vârsta de 47 de ani.

N-a fost să fie pentru Dinamo, foarte aproape să obţină prima victorie în Liga 1 după aproape 3 luni.

În minutul 35 al meciului dintre Dinamo şi Rapid, Alexandru Răuţă (29 de ani, mijlocaş central) a acuzat probleme serioase de respiraţie şi nu a mai putut continua partida. Răuţă a ajuns la spital, unde a făcut un EKG.

La meci au avut loc incidente. Jandarmeria Capitalei cercetează incidentul de la meciul de fotbal dintre echipele Dinamo Bucureşti şi Rapid Bucureşti, când două persoane care voiau să asiste la eveniment au fost agresate de mai mulţi suporteri ai echipei-gazdă.

Potrivit unei informări a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, în jurul orei 19,30, pe Şoseaua Ştefan cel Mare, mai mulţi suporteri ai echipei gazdă au agresat două persoane, bărbat şi femeie, ce intenţionau să asiste la meci.

"Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind identificat unul dintre agresori, care a fost condus la secţia de poliţie, pentru luarea măsurilor legale ce se impun. În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor făptuitorilor implicaţi în altercaţie", au transmis reprezentanţii Jandarmeriei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici