LIGA CAMPIONILOR: CFR Cluj a fost învinsă de GALATASARAY, scor 3-1, în grupa H

Campioana CFR Cluj a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), de echipa turcă Galatasaray Istanbul, într-un meci din etapa a patra a grupei H a Ligii Campionilor, oaspeţii înregistrând astfel prima victorie din actuala ediţie a competiţiei europene intercluburi.

3560 afișări
Imaginea articolului LIGA CAMPIONILOR: CFR Cluj a fost învinsă de GALATASARAY, scor 3-1, în grupa H

LIGA CAMPIONILOR: CFR Cluj - GALATASARAY, SCOR 0-1 - LIVE TEXT (Imagine: www.uefa.com)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Burak Yilmaz, în minutele 18, 61 şi 74. Pentru CFR Cluj a înscris Sougou, în minutul 53.

0-1: Burak Yilmaz deschide scorul cu o lovitură cu capul din careu, după o centrare a lui Hamit.

1-1: Sougou egalează cu un şut de la aproximativ 8 metri, după o pasă de la Bastos.

1-2: Acelaşi Burak marchează din 8 metri, tot după o centrare a lui Hamit.

1-3: Burak stabileşte scorul final cu un şut pe jos.

CFR Cluj: Felgueiras - Sepsi (Bastos '31), Cadu, Piccolo, Ivo Pinto - Sougou, G. Mureşan, Godemeche (Bjelanovici '46), L. Alberto - Camora - Kapetanos (Valente '76). Antrenor: Paulo Sergio.

Galatasaray: Muslera - Eboue, Cris, Nounkeu, Riera - Hamit Altintop (Semih Kaya '90+1), Kurtuluş Yekta (Sabri Sarioglu '89), Selcuk Inan, Emre Colak - Umut Bulut (Amrabat '76), Burak Yilmaz. Antrenor: Fatih Terim.

Cartonaşe galbene: Riera '40, Hamit '48

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Scoţia, formată din William Collum (central), William Conquer, Martin Cryans (asistenţi), Steven McLean, John Beaton (asistenţi suplimentari) şi Alan Mulvanny (rezervă).

Galatasaray a obţinut a doua victorie în România, după cea din 5 noiembrie 2009, înregistrată într-un meci cu Dinamo, scor 3-0, din grupele Ligii Europa.

De asemenea, aceasta este prima victorie în deplasare în Liga Campionilor pentru echipa din Istanbul, după septembrie 2002, când Galatasaray a învins formaţia Lokmotiv Moscova, scor 2-0.

În urmă cu două săptămâni, CFR Cluj şi Galatasaray au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată la Istanbul.

Burak Yilmaz este singurul jucător care a marcat pentru Galatasaray în actuala ediţie a Ligii Campionilor, el reuşind să înscrie şi în meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj.

LIVE TEXT

Meciul se încheie cu înfrângerea formaţiei CFR Cluj, cu scorul de 1-3. CFR înregistrează astfel al doilea eşec în grupa H a Ligii Campionilor.

Minutul 90+3: Felgueiras îşi salvează din nou echipa cu o intervenţie la o acţiune a lui Burak Yilmaz.

Minutul 90: O nouă ocazie ratată pentru CFR. Sougou nu ajunge la minge din doi metri.

Minutul 82: Jucătorii Clujului nu ajung să pună în pericol poarta echipei turce.

Minutul 74: Burak Yilmaz reuşeşte hat-trick-ul.

Minutul 70: Felgueiras îşi salvează echipa cu o intervenţie la un şut al lui Burak Yilmaz din opt metri.

Minutul 61: Burak Yılmaz îşi aduce din nou echipa în avantaj, după ce înscrie din opt metri, în urma unei centrări de la acelaşi Altintop.

Minutul 53: CFR Cluj egalează. Bastos îl găseşte în careu pe Sougou, care a trimis mingea în poartă printre picioarele lui Muslera.

Minutul 47: Ocazie uriaşă pentru CFR. La un corner executat de Rafael Bastos, balonul a fost lovit cu capul de Sougou şi Bjelanovici, însă mingea trimisă de acesta din doi metri a trecut pe lângă poartă.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 45: Un şut al lui Mureşan îl loveşte pe Eboue în mână, însă arbitrul nu dictează nimic.

Minutul 42: Sougou scăpase singur pe contraatac, dar portarul Muslera, ieşit din careu, l-a faultat pe jucătorul formaţiei CFR.

Minutul 41: Mureşan execută o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, dar şutul lui trece peste poartă.

Minutul 31: Sepsi, accidentat, este înlocuit de Rafael Bastos.

Minutul 26: Contraatac al formaţiei CFR Cluj, Sougou primeşte balonul în careu, dar şutează puternic în plasa laterală.

Minutul 21: Şutul lui Luis Alberto este reţinut fără probleme de Muslera.

Minutul 18: Galatasaray deschide scorul. Burak Yilmaz înscrie cu o lovitură de cap de la aproximativ 10 metri, după o centrare venită de la Hamit Altintop.

Minutul 7: Ocazie şi pentru Galatasaray. Emre Colak trimite puţin pe lângă poartă.

Minutul 4: Ocazie mare pentru CFR. Luis Alberto trimite o pasă lungă pentru acelaşi Kapetanos, acesta preia balonul în careu, însă şutul lui trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 2: Kapetanos este căutat în jumătatea echipei turce de o minge trimisă în adâncime, însă jucătorul echipei CFR Cluj nu ajunge la balon.

Minutul 1: A început prima repriză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici