LIGA CAMPIONILOR: CFR CLUJ învinge MANCHESTER UNITED, SCOR 1-0, dar RATEAZĂ calificarea în optimi

Campioana României, CFR Cluj, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Manchester United, dar a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor. Formaţia clujeană a ocupat locul trei al grupei H şi va evolua în 16-imile Ligii Europa.

3487 afișări
Imaginea articolului LIGA CAMPIONILOR: CFR CLUJ învinge MANCHESTER UNITED, SCOR 1-0, dar RATEAZĂ calificarea în optimi

LIGA CAMPIONILOR: MANCHESTER UNITED - CFR CLUJ, SCOR 0-1 - LIVE TEXT (Imagine: www.uefa.com)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Luis Alberto, în minutul 56, cu un şut de la 25 de metri în vinclul porţii apărate de De Gea.

Manchester United: De Gea - Jones, Wootton, Smalling, Buttner - Powell (Macheda '73), Cleverley (Scholes '45), Giggs (Fletcher '86) - Welbeck, Rooney, Hernandez. Antrenor: Alex Ferguson.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada - G. Mureşan, Luis Alberto - Sougou (Kapetanos '90+2), Rui Pedro (Aguirregaray '71), Camora - Bastos (Maftei '78). Antrenor: Paulo Sergio.

Cartonaşe galbene: Scholes '90 / Cadu '49, Felgueiras '90+3.

Arbitri: Daniele Orsato (central) - Mauro Tonolini, Massimiliano Grilli (asistenţi) - Andrea De Marco, Mauro Bergonzi (asistenţi suplimentari) - Lorenzo Manganelli (rezervă) - toţi Italia.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL. CFR câştigă pe Old Trafford, cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei Manchester United.

Minutul 90: Maftei are o intervenţie salvatoare. Elevii lui Alex Ferguson atacă în valuri.

Minutul 85: Manchester United atacă în valuri poarta CFR-ului, dar fără succes. Portarul clujenilor este de fiecare dată la post.

Minutul 75: Portarul echipei CFR opreşte un nou atac al formaţiei engleze, caştigând mingea în faţa lui Macheda.

Minutul 73: Felgueiras are o nouă intervenţie salvatoare, de data aceasta în faţa lui Rooney.

Minutul 68: Rui Pedro a acuzat un fault al lui Rooney, iar jucătorii celor două echipe s-au strâns la mijlocul terenului pentru a discuta în contradictoriu.

Minutul 56: CFR deschide scorul. Luis Alberto trimite un şut extraordinar de la aproximativ 25 de metri în vinclul porţii lui De Gea.

Minutul 55: Echipele au început în forţă repriza a doua, cu ocazii la ambele porţi.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 40: Atacuri repetate ale echipei Manchester la poarta CFR-ului. Felgueiras a avut două intervenţii extraordinare, mai întâi în faţa lui Chicharito şi mai târziu la un şut al lui Welbeck, şi şi-a salvat echipa.

Minutul 26: Un nou contraatac rapid al celor de la CFR, însă Sougou şutează încă o dată pe lângă poartă.

Minutul 26: Felgueiras are o intervenţie salvatoare, respingând o încercare de a marca a lui Cleverley.

Minutul 23: Clujenii presează poarta lui De Gea, dar fără succes.

Minutul 22: O nouă ocazie pentru CFR. Sougou primeşte mingea la aproximativ opt metri de poartă, însă şutul lui e blocat de un jucător al formaţiei engleze.

Minutul 8: Ocazie pentru CFR. La o greşeală a apărării formaţiei engleze, mingea a ajuns până la Bastos, acesta trage, dar portarul De Gea respinge.

Minutul 6: Ocazie pentru Manchester United. După un corner de pe partea stângă, Welbeck reia cu capul din 6 metri, în plasa laterală.

Minutul 1: A început prima repriză.

În etapa a V-a, CFR Cluj s-a impus, cu scorul de 3-1 (3-1), în faţa formaţiei portugheze Sporting Braga, şi s-a calificat pentru prima oară în istorie în primăvara europeană.

După cinci etape, clasamentul grupei H este următorul: 1. Manchester United - 12 puncte (calificată), 2. CFR Cluj - 7 puncte, 3. Galatasaray Istanbul - 7 puncte, 4. Sporting Braga - 3 puncte.

Tot miercuri are loc şi meciul Sporting Braga - Galatasaray Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici