Liga Campionilor: CFR Cluj va întâlni Slovan Liberec sau Şahtior Karagandi în turul 3 preliminar

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni învingătoarea partidei dintre echipa cehă Slovan Liberec şi formaţia kazahă Şahtior Karagandi, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuate, vineri, la Nyon.

153 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor: CFR Cluj va întâlni Slovan Liberec sau Şahtior Karagandi în turul 3 preliminar

Liga Campionilor: CFR Cluj va întâlni Slovan Liberec sau Şahtior Karagandi în turul 3 preliminar (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

În prima manşă a turului doi preliminar, Slovan Liberec s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Cap de serie la tragerea la sorţi, CFR Cluj va juca manşa tur pe teren propriu, la 31 iulie/1 august, returul fiind programat în deplasare, la 7/8 august.

Slovan Liberec a câştigat campionatul Cehiei în sezonul trecut, terminând cu două puncte mai mult decât următoarea clasată Sparta Praga. Antrenorul formaţiei este Jaroslav Silhavy, iar din lot se remarcă jucătorii camerunezi John Delarge şi Nesnen Ndemen.

Şahtior Karagandi a câştigat titlul în Kazahstan cu patru puncte avans faţă de Zetisu Taldikorgan, iar în actuala ediţie de campionat se află pe locul trei, la două puncte de prima poziţie şi cu un meci mai puţin disputat. Antrenorul echipei este rusul Viktor Kumikov, iar dintre jucători se remarcă columbianul Roger Canas Henao şi sârbul Filip Arsenijevici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici