Liga Campionilor: Juventus - Manchester United, duelul serii

Champions League îşi consumă miercuri etapa a patra a fazei grupelor. În această seară, Juventus, Manchester City, Ajax şi Bayern se pot califica în optimi dacă se impun.

314 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor: Juventus - Manchester United, duelul serii

Liga Campionilor: Juventus - Manchester United, duelul serii

Primele meciuri ale zilei de miercuri debutează de la 19:55, cu confruntările ŢSKA Moscova – AS Roma şi Valencia – Young Boys. Celelalte 6 partide încep la ora 22:00.

ŢSKA Moscova – Young Boys, ora 19:55

Situaţia Grupei G este una destul de strânsă. Primele 3 echipe sunt despărţite de două puncte, iar două dintre ele se confruntă în meci direct. ŢSKA Moscova primeşte pe teren propriu vizita liderului AS Roma. După 3 etape, italienii sunt pe primul loc cu 6 puncte, în timp ce ruşii sunt pe poziţia a treia, la două lungimi. Deşi romanii pornesc cu prima şansă, ŢSKA este o echipă redutabilă pe teren propriu. A câştigat singurul meci de acasă din Ligă chiar în faţa Realului, astfel că pot emite pretenţii şi în partida din această seară.

Echipele probabile

ŢSKA Moscova: Akinfeev – Chernov, Magnusson, Rodrigo Becão – Nababkin, Akhmetov, Oblyakov Mario Fernandes – Dzagoev, Vlasic – Chalov

AS Roma: Olsen – Kolarov, Juan Jesus, Fazio, Florenzi – Nzonzi, Pellegrini – El Shaarawy, Zaniolo, Ünder – Dzeko

Viktoria Plzen – Real Madrid, ora 22:00

Real Madrid are un început modest, dar speră să îşi revină la Plzen. Dacă în tur madrilenii s-au impus cu greu, primul duel de Ligă pentru Solari poate reprezenta un nou început. După schimbarea de antrenor, Real a câştigat singurele două meciuri fără gol primit. De partea cealaltă, Plzen mai speră la locul 3 în grupă. Deşi este pe ultimul loc, o despart doar 3 puncte de locul 3 ocupat de ŢSKA.

Valencia – Young Boys, ora 19:55

Ultimele două din Grupa H speră în continuare la locul 2, care duce în optimile UCL. Valencia este pe locul 3 cu două puncte, Young Boys este a patra cu un punct, dar Manchester United nu merge foarte bine în acest sezon, astfel că cele două pot spera.

Echipele probabile

Valencia: Neto; Wass, Garay, Gabriel Paulista, Gaya; Carlos Soler, Kondogbia, Coquelin, Guedes; Gameiro, Rodrigo

Young Boys: Von Ballmoos; Mbabu, Camara, Von Bergen, Benito; Ngamaleu, Sanogo, Sow, Fassnacht; Nsame, Hoarau

Juventus - Manchester United, ora 22:00

Juventus se califică în optimi, dacă se impune la Torino în faţa lui United. Italienii conduc detaşat grupa, cu 9 puncte, în timp ce englezii se situează pe locul secund, cu doar 4 puncte după 3 etape.

Echipele probabile

Juventus: Szczesny; De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Bentancur; Cuadrado, Dybala, Ronaldo

Manchester United: De Gea; Young, Smalling, Lindelof, Shaw; Herrera, Matic, Pogba; Mata, Rashford, Martial

Echipele probabile

Plzen: Kozacik; Reznik, Hejda, Hubnik, Limbersky; Hrosovsky, Prochazka; Havel, Cermak, Petrzela; Reznicek.

Real Madrid: Navas; Odriozola, Nacho, Ramos, Reguilon; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Vinicius.

 

Bayern: Neuer - Rafinha, Hummels, Süle, Alaba - Kimmich - Gnabry, Sanches, James, Ribery – Lewandowski

AEK: Barkas - Bakakis, Lampropoulos, Chygrynskiy, Hult - Galanopoulos, Andre Simoes - Bakasetas, Klonaridis, Mantalos – Ponce

Benfica – Ajax, ora 22:00

Ajax este surpriza grupei, iar în această seară are un test important. Nu a pierdut până acum, dar deplasarea de la Lisabona va fi o adevărată piatră de încercare. Benfica va da totul pentru o victorie, care ar putea să o apropie de primele locuri.

Echipele probabile

Benfica: Vlachodimos; André Almeida, Rúben Dias, Jardel, Grimaldo; Fejsa, Pizzi, Gedson; Salvio, Rafa, Jonas

Ajax: Onana; Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui; De Jong, Schöne, Van de Beek; Tadić, Dolberg, Ziyech

Lyon – Hoffenheim, ora 22:00

Lyon şi Hoffenheim sunt în luptă directă pentru poziţia secundă. Dacă primul loc este ca şi acontat de City, duelul pentru locul doi este în continuare deschis. Francezii au 5 puncte după 3 etape, iar nemţii două.

Echipele probabile

Lyon: Lopes - Rafael, Marcelo, Denayer, Mendy - Ndombele, Tousart, Aouar – Traore, Depay, Terrier

Hoffenheim: Baumann – Akpoguma, Vogt (c), Bicakcic – Brenet, Nelson, Grillitsch, Demirbay, Schulz – Belfodil, Joelinton

Manchester City – Şahtior, ora 22:00

După un prim pas greşit în Grupa F, trupa lui Guardiola şi-a recăpătat vitalitatea în următoarele meciuri. A învins Hoffenheim şi Şahtior, iar în etapa a patra primeşte vizita ucrainienilor. Este de aşteptat ca City să dea recital. Pe teren propriu stă foarte bine, a câştigat toate meciurile de pe teren propriu, cu expcepţia unuia singur. De partea cealaltă, Şahtior are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a spera la locul 3. Este pe ultima poziţie a grupei, cu două puncte, la egalitate cu Hoffenheim.

Echipele probabile

Manchester City: Ederson; Walker, Kompany, Laporte, Mendy; Bernardo Silva, Fernandinho, David Silva; Mahrez, Jesus, Sterling

Şahtior: Pyatov; Butko, Rakitskiy, Kryvtsov, Ismaily; Maycon, Stepanenko; Marlos, Kovalenko, Taison; Moraes

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici