Liga Campionilor | Juventus s-a calificat în sferturi, după 3-0 cu Atletico Madrid

Juventus a reuşit "remontada" pe propriul teren. După 2-0 pe Wanda Metropolitano, Atletico Madrid nu a contat pe arena din Torino, iar "Bătrâna Doamnă" a controlat tot meciul. A fost 3-0 pentru campioana Italiei, iar toate golurile marcate au fost înscrise de Cristiano Ronaldo.

147 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor | Juventus s-a calificat în sferturi, după 3-0 cu Atletico Madrid

Liga Campionilor | Juventus s-a calificat în sferturi, după 3-0 cu Atletico Madrid

În minutul 27, atacantul în vârstă de 34 de ani a deschis tabela de marcaj, ca mai apoi, la doar trei minute după fluierul de start din repriza a doua, să reuşească dubla.

În minutul 84, Correa gafează extraordinar, îl faultează în careu pe Bernardeschi, iar centralul dictează penalty pentru Juventus. Două minute mai târziu, calificarea era deja scrisă. Cristiano Ronaldo şi-a aşezat mingea la punctul cu var, iar şutul său a lovit plasa apărată de Oblak.

Portughezul a reuşit un hat-trick şi astfel şi-a calificat echipa în sferturile Ligii Campionilor. A fost 5-2 la general pentru Juventus.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici