Liga Campionilor la handbal feminin: Buducnost – SCM Rm. Vâlcea 23-19

SCM Rm. Vâlcea a suferit a doua înfrângere în Grupa C a Ligii Campionilor, 19-23 pe terenul echipei Buducnost, într-un meci din etapa a 3-a. Jovanka Radicevic, fosta jucătoare a echipei CSM Bucureşti, a avut o prestaţie la superlativ, cu 13 goluri, realizând aproape 60% din golurile echipei sale.

156 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor la handbal feminin: Buducnost – SCM Rm. Vâlcea 23-19

Liga Campionilor la handbal feminin: Buducnost – SCM Rm. Vâlcea 23-19

Tripleta care a evoluat sezonul trecut la CSM Bucureşti, Radicevic, Mehmedovic şi Lazovic, a marcat 18 din cele 23 goluri pentru Buducnost. În celălalt meci din Grupa C, Brest Bretagne a câştigat cu 35-32 cu Bietigheim, într-o partidă care a avut loc în Germania, şi are maximum de puncte după trei etape. SCM Rm. Vâlcea nu a mai ratat startul ca la Brest Bretagne, în urmă cu o săptămână, când a terminat prima repriză cu un handicap de 13 goluri (9-22).

Până în minutul 22, cele două formaţii au mers cap la cap, înregistrându-se nu mai puţin de 10 egalităţi, scor 10-10. Vâlcea a contat în special cu linia de 6 metri, reuşind să-şi pună adversara în dese rânduri pe picior greşit cu faza a doua. Două momente aveau însă să „rupă” jocul. Primul a venit în minutul 25, când SCM nu a reuşit să profite de o eliminare a interului Jaukovic. Din contră, Radicevic a marcat pe contraatac, iar Buducnost s-a desprins pentru prima dată la două goluri, 12-10. Extrema dreaptă a avut un final de repriză în forţă, patru goluri consecutiv, iar gazdele au plecat la cabine cu 13-10.

Al doilea moment cheie al jocului a venit în minutul 40. Fraga Fernandez a fost descalificată după un fault mai dur la Jaukovic, la scorul de 15-12, iar Vâlcea şi-a pierdut practic cea mai periculoasă handbalistă din atac. SCM nu prea a contat cu linia de 9 metri, decât pe finalul întâlniri, când Buducnost era deja desprinsă în învingătoare, 21-14 (min. 56). Liscevic a marcat două goluri pe contraatac, iar Glibko unul de la 7 metri, dar au ieşit prea târziu în evidenţă pentru ca echipa vâlceană să emită pretenţii la Podgorica.

Vâlcea se poate revanşa în retur pe teren propriu, pentru că Buducnost nu a arătat că este o echipă ieşită din comun, în afară de Jovanka Radicevic, jucătoare care a fost cu o clasă peste toate celelalte din teren.

Buducnost – SCM Rm. Vâlcea 23-19 (13-10)

Rajcic, Sando, Babovic; Radicevic 13, Lazovic 3, Jaukovic 2, Pletikosic, Vujovic, Godec, Premovic, Brnovic 2, N. Bulatovic, Ramusovic 1, Mehmedovic 2, Konatar, Raicevic

Batinovic, Dumanska, Ciucă; Da Silva 2, Gonzalez 2, Lopez 3, Elghaoui 3, Norgaard 4, Glibko 1, Florica 1, Fernandez 1, Zamfirescu, Liscevic 2, Badea, Savu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici