Liga Campionilor la handbal feminin: SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost, scor 20-21

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut, vineri, în faţa lui Buducnost, cu scorul de 20-21, în grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

208 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor la handbal feminin: SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost, scor 20-21

Liga Campionilor la handbal feminin: SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost, scor 20-21

La sfârşitul primei reprize, scorul a fost 10-13, în defavoarea româncelor. SCM Râmnicu Vâlcea a preluat conducerea, în cea de-a doua parte a jocului, conducând cu scorul de 20-19, însă, cu puţin timpul înainte de finalul partidei, muntenegrencele au revenit şi au încheiat partida cu 21-20.

Cele mai bune marcatoare din echipa SCM Râmnicu Vâlcea au fost Da Silva Vierira şi Glibko. De cealaltă parte, Radicevic a înscris cele mai multe goluri.

În clasamentul grupei C, Brest Bretagne este lider, cu 6 puncte, Buducnost se află pe locul 2, cu 6 puncte, Râmnicu Vâlcea este pe locul 3, cu 2 puncte, iar Bietigheim se află pe ultimul loc, fără niciun punct.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici