Liga Campionilor la handbal masculin, cu 28 de echipe, printre care şi campioana Minaur Baia Mare

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, sâmbătă, noul sistem de desfăşurare al Ligii Campionilor la masculin, cu 28 de echipe, faţă de 24 câte erau până acum, între acestea numărându-se şi campioana României, Minaur Baia Mare.

138 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor la handbal masculin, cu 28 de echipe, printre care şi campioana Minaur Baia Mare

Liga Campionilor la handbal masculin, cu 28 de echipe, printre care şi campioana Minaur Baia Mare

Potrivit anunţului EHF, în urma deciziei Comitetului Executiv al forului, care se desfăşoară la Cracovia, s-au stabilit echipele care vor intra în primele două grupe valorice ale competiţiei, în următoarele două, între care şi Minaur Baia Mare, dar şi cele care au primit wild-card.

Astfel, conform noului sistem de desfăşurare al Ligii Campionilor, pe baza rankingului au fost decise cele 16 echipe care vor evolua în primele două grupe valorice, A şi B, precum şi cele 11 cu ranking inferior, din grupele C şi D, între acestea numărându-se şi Minaur Baia Mare. Celor din urmă li se va adăuga şi câştigătoarea turneului preliminar, în care vor evolua formaţiile pe bază de wild-card.

Meciurile din grupe vor începe în 16 septembrie, în timp ce turneul preliminar, cu participarea a patru echipe este programat la începutul lunii septembrie.

Tragerea la sorţi a meciurilor din grupe şi turneul preliminar este programată în 26 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici