Liga Campionilor: Lionel Messi a jucat primul meci întreg din acest sezon

Barcelona a câştigat meciul din a doua etapă din grupele Ligii Campionilor, în faţa celor de la Inter Milano, scor 2-1. Pe Camp Nou, gruparea blaugrana a fost condusă cu 1-0, încă din minutul doi, când Lautaro Martinez a reluat în poarta lui Ter Stegen pasa oferită de Alexis Sanchez.

149 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor: Lionel Messi a jucat primul meci întreg din acest sezon

Liga Campionilor: Lionel Messi a jucat primul meci întreg din acest sezon

Cu Lionel Messi integralist, campioana Spaniei a reuşit să întoarcă rezultatul. În repriza a doua, Luis Suarez a punctat de două ori (min. 58, min. 84) şi Barcelona a obţinut prima victorie în acest sezon din Liga Campionilor.

"Noi suntem bine dar nu suntem în cel mai bun moment al nostru, de aceea era important să câştigăm cu Getafe şi Inter. Acum rămâne meciul cu Sevilla, o altă partidă complicată, pentru a ajunge cu bine la pauză. Totul pentru a nu se ajunge la discuţiile care se întâmplă în momentul în care nu este fotbal", a spus Messi, la finalul partidei, potrivit sport.es, care a explicat care este atmosfera din vestiarul blaugrana:

"Tuturor echipelor le e greu la început. Nu este o critică, este o realitate, atunci când mergi în deplasări formaţiile nu se antrenează bine şi nu avem o bază bună. Alergăm să ne atingem ritmul odată cu trecerea partidelor. Înţelegem că cei de la club analizează meciurile şi este necesar ca toate echipele mari să facă asta, dar noi avem timp să ne revenim".

Pentru Messi, partida Barcelona - Inter Milano a fost prima din acest sezon în care decarul argentinian a evoluat timp de 90 de minute.

"Sunt fericit pentru că am reuşit să joc primul meci complet din acest sezon. M-am simţit obosit, dar bine şi voiam să se încheie meciul să văd dacă reuşesc să îl duc până la capăt. Pentru mine este foarte important să joc cât mai multe partide. Aşa mă refac, pentru că având atât de multe meciuri abia avem timp să ne antrenăm", a mai spus căpitanul Barcelonei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici