Liga Campionilor: Luiz Adriano conduce detaşat în clasamentul golgheterilor

Atacantul brazilian al echipei Şahtior Doneţk Luiz Adriano conduce detaşat în clasamentul golgheterilor, cu nouă reuşite, după etapa a IV-a a fazei grupelor Ligii Campionilor.

215 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor: Luiz Adriano conduce detaşat în clasamentul golgheterilor

Liga Campionilor: Luiz Adriano conduce detaşat în clasamentul golgheterilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotbalistul pregătit de Mircea Lucescu a marcat trei goluri în victoria obţinută de Şahtior, miercuri seară, cu scorul de 5-0, în faţa formaţiei Bate Borisov. Acestea se adaugă celor cinci goluri reuşite în partida anterioară, din Belarus (scor 7-0), şi celui înscris în întâlnirea cu FC Porto (scor 2-2), din etapa a II-a a Grupei H.

Forma bună arătată de fotbalistul în vârstă de 27 de ani i-a adus acestuia o convocare în premieră la naţionala Braziliei pentru partidele amicale cu Turcia şi Austria, din 12 şi 18 noiembrie.

În ierarhia marcatorilor Ligii Campionilor, ediţia 2014/2015, Luiz Adriano este urmat de Benzema (Real Madrid), cu cinci goluri, şi de Brahimi (FC Porto), Martinez (FC Porto) şi Messi (FC Barcelone), cu patru goluri fiecare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici