Liga Campionilor revine marţi, după pauza internaţională. Galatasaray mai vrea o victimă cu nume / Programul meciurilor

Cele 32 de echipe implicate în faza grupelor UEFA Champions League vor continua de marţi să lupte pentru trofeul suprem, când începe etapa a 3-a. Echipe precum Galatasaray, speră să atragă atenţia şi să fie din nou cap de afiş.

265 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor revine marţi, după pauza internaţională. Galatasaray mai vrea o victimă cu nume / Programul meciurilor

Liga Campionilor revine marţi, după pauza internaţională. Galatasaray mai vrea o victimă cu nume / Programul meciurilor

Programul meciurilor de marţi, 24 octombrie

Galatasaray vs Bayern (19:45)
Inter vs Salzburg (19:45)
Man United vs Copenhaga (22:00)
Sevilla vs Arsenal (22:00)
Lens vs PSV Eindhoven (22:00)
Braga vs Real Madrid (22:00)
Union Berlin vs Napoli (22:00)
Benfica vs Real Sociedad (22:00)

Programul meciurilor de miercuri, 25 octombrie

Feyenoord vs Lazio (19:45)
Barcelona vs Shakhtar Donetsk (19:45)
Celtic vs Atlético de Madrid (22:00)
Paris SG vs Milan (22:00)
Newcastle vs Dortmund (22:00)
Leipzig vs Steaua Roşie (22:00)
Young Boys vs Man City (22:00)
Antwerp vs Porto (22:00)

Campioana Turciei se află pe val după victoria surprinzătoare cu 3-2 pe terenul lui Manchester United, în etapa a doua, iar oamenii lui Okan Buruk au acum şansa de a cuceri şefia Grupei A, dacă reuşesc să ia treacă şi de Bayern, de şase ori campioană europeană.

Doi jucători de la Cimbom vor fi deosebit de dornici să se impună în faţa giganţilor germani. Fundaşul Angeliño a înfruntat Bayern de şase ori în calitate de jucător al lui Leipzig şi Hoffenheim, dar nu a gustat niciodată victoria, iar pentru Kerem Demirbay a fost o poveste similară, deşi una care-i oferă mai multe speranţe.

Mijlocaşul s-a confruntat cu formaţia bavareză de 14 ori şi a suferit opt înfrângeri, dar jucătorul în vârstă de 30 de ani a reuşit cel puţin patru victorii în perioada petrecută la Hoffenheim şi Leverkusen.

De asemenea, el a avut trei implicări la goluri în primele sale trei meciuri împotriva bavarezilor, inclusiv un gol memorabil la Munchen în 2016.

În cazul în care Milan Škriniar va fi inclus în apărarea pariziană a lui PSG pentru prima parte a dublei cruciale cu Milan, internaţionalul slovac va înfrunta echipa italiană pentru a 19-a oară în cariera sa.

Asta înseamnă că va deveni jucătorul care a înfruntat Milan de mai multe ori decât orice alt club. Fundaşul central pare să aibă şi noroc în meciurile împotriva Milanului, având 11 victorii şi doar patru înfrângeri în întâlnirile anterioare.


Acest noroc va fi binevenit pentru echipa lui Luis Enrique, care încearcă să-şi revină după înfrângerea cu 4-1 de la Newcastle, în timp ce Milan speră că dacă va trece de apărarea lui Škriniar va obţine şi prima victorie a campaniei, după două remize fără goluri în Grupa F.

Feyenoord-ul lui Arne Slot a învins Roma în prima manşă a sferturilor de finală ale UEFA Europa League în sezonul trecut, iar în această stagiune, se confruntă cu rivalii din capitală, cu Lazio, pe Stadion Feijenoord "De Kuip".

Un jucător care are amintiri deosebit de plăcute din acea dispută este Mats Wieffer. "Lucrurile merg foarte repede pentru mine în acest moment", a declarat mijlocaşul după acea victorie din martie. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a marcat singurul gol al acelei partide inaugurale, după ce îşi făcuse debutul pentru Olanda cu câteva săptămâni mai devreme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici