Liga Europa: 76 de suporteri ai lui Ajax au fost arestaţi

Şaptezeci şi şase de suporteri ai formaţiei Ajax Amsterdam au fost reţinuţi, în noaptea de miercuri spre joi, la Amsterdam, înaintea meciului tur din 16-imile Ligii Europa, cu Manchester United, a anunţat poliţia locală.

107 afișări
Imaginea articolului Liga Europa: 76 de suporteri ai lui Ajax au fost arestaţi

Liga Europa: 76 de suporteri ai echipei Ajax au fost arestaţi (Imagine: Shutterstock)

"Miercuri seară, în jurul orei locale 21.30, poliţia a arestat 76 de suporteri ai echipei Ajax, la piaţa Marie Heineken", a declarat poliţia din Amsterdam într-un comunicat, afirmând că suporterii arestaţi voiau să se bată cu cei ai echipei Manchester United.

Persoanele reţinute, care aveau asupra lor gaze lacrimogene şi stupefiante într-o cantitate mare, au fost audiate, iar apoi eliberate. Potrivit sursei citate, aceste persoane ar urma să fie amendate cu sume de până la 600 de euro.

Tot în cursul serii de miercuri, poliţia a cerut unui număr de 54 de suporteri belgieni să părăsească oraşul. Fanii aparţineau "nucleului dur" al suporterilor echipei Anderlecht şi aveau intenţia să se alăture colegilor de la Ajax.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici